NEZABORAVNI PARTY BEAUTY SALONA MYSTERION: Pripremili brojna iznenađenja

PROMO

Beauty salon Mysterion oaza je ljepote u samom centru grada Zagreba koja već dugi niz godina pruža vrhunske usluge uljepšavanja i njege tijela. Mysterion je idealno mjesto za bijeg iz gradske vreve kako biste udovoljili svojim željama i potrebama te si priuštili zasluženo zadovoljstvo i osjećali se bolje.

Vodeći se uvjerenjem da istinska ljepota dolazi iznutra, za sve klijentice i sve one koje to žele postati, u četvrtak, 13. prosinca, Mysterion tim organizira Božićni party na kojem će se svi zajedno podružiti i opustiti uz prezentaciju najkvalitetnijih proizvoda i usluga svojih beauty partnera Décleor i Thalgo.

Očekuju vas besplatna analiza kože, besplatni savjeti Thalgo & Décleor stručnjaka, promocija vrhunskih proizvoda za njegu kože uz posebne cijene, promotivna cijena paketa usluga i proizvoda koji su savršeni božićni pokloni te hrana, piće i najbolja, domaća atmosfera. Također, imat ćete priliku zaigrati božićnu tombolu i osvojiti vrijedne nagrade.

Osim toga, za sve zainteresirane posjetitelje Mysterion tim priprema tretmane lica vrhunskim Thalgo i Décleor proizvodima po promotivnoj cijeni od 200 kuna. Termin za tretman lica potrebno je rezervirati na broj 01/3907-145.

Dođite na Božićni party u Mysterion, učinite nešto dobro za svoje tijelo, a i sigurni smo da ćete pronaći novi omiljeni beauty salon u samom srcu Zagreba. Svi su pozvani, bez obzira na to radi li se o postojećim klijentima ili ne.

 

Nešto više o THALGO i DĒCLEOR proizvodima:

DĒCLEOR, stručnjak za aroma-kozmetiku svoje znanje i iskustvo crpi iz znanstvenih spoznaja o energijama biljaka te sveobuhvatnog razumijevanja vitalnih energija koje pokreću ljudsko tijelo, prikupljanih tijekom više od 35 godina istraživanja i stručnog bavljenja aromatičnim ritualima u kozmetičkim i spa centrima. Majstorsko umijeće kombiniranja aromatičnih ekstrakata, dobivenih prirodnim putem iz biljaka, leži u samom izvoru aroma terapije. Décleor nudi jedinstvenu vrstu ljepote koja se temelji na strogoj selekciji biljaka najfinijih vrsta i ekskluzivnih mješavina aktivnih sastojaka za postizanje djelotvorne svakodnevne njege iznimno srodne vašoj koži.

THALGO je 1964. godine osnovao ljekarnik s ciljem proizvodnje preparata na bazi algi. Od sedamdesetih godina Thalgo snabdijeva važnije centre talasoterapije „mikroniziranim morskim algama“. Danas je pravi predvodnik standarda postavljenih u svijetu „ljepote iz mora“. Thalgo proizvodi za njegu lica i tijela izrazito su učinkoviti, potpuno sigurni i vrlo blagi za kožu, a veliki raspon tretmana za njegu lica i tijela koji koristi čiste i prirodne aktivne sastojke morskog i biljnog porijekla namijenjeni su svim tipovima kože.


Komentari