NEPOZNAT LIJEK NIKOLE TESLE: Ova ulja po izumiteljevom receptu, pravo su čudo iz prirode

hr.wikipedia.org

Otkriće Nikole Tesle, koje on nije patentirao, iskoristili su stručnjaci iz Havane.

Jedan od najpoznatijih svjetskih izumitelja i znanstvenika Nikola Tesla, autor više od sedam stotina patenata u području fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je i lijek za liječenje kožnih oboljenja, a ovo njegovo otkriće danas proizvode Kubanci.

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju, koje eliminira rane na koži izazvane gljivičnim oboljenjima pa čak i dijabetičkim stopalom. Tesla uporno preporučivao ozon za liječenje, a prvi je osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za produkciju ovog plina i taj generator i zaštitio.

picture004

Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz sjemenki suncokreta, s tim da se jedan koristi za liječenje bolesti kože, a drugi za parazitska oboljenja crijeva. Ulje koje izrađuju Kubanci ima dvije primjene: jedno je ulje toplo koje se nanosi na kožu i rješava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju pa čak i one koje nastaju uslijed dijabetesnog stopala.

Drugo ulje, koje je također sa ozonom, može se piti, a njega većinom koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja, jer ubija sve parazite u organizmu. U sličnu svrhu može poslužiti i maslinovo te kokosovo ulje.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Ozorinarana voda koristila se za ubijanje mikroba i bakterija.[/box]


Komentari