Nakit IVE VILJEVAC jednostavno ćete morati imati (FOTO)

 

Narukvica Ive Viljevac dolazi prekrasno upakirana u kutijici ili baršunastoj vrećici, pa je odlična i za dar, a količine su ograničene, stoga požurite po svoju!

Nakit treba biti konkretan, skladan i elegantan, ali unatoč eleganciji on mora biti dovoljno drugačiji da upadne u oči – to je ono čime se vodi Iva Viljevac.

unnamed (4)

Ivine narukvice zanimljive su, posebne i nosive.


“Moj nakit je vrlo raznolik kako bi istaknuo eleganciju, senzualnost i profinjenost s jedne strane te maštovitost, hrabrost i samosvijest s druge strane”, rekla je Iva čiji je svaki komad nakita napravljen uz maksimalnu koncentraciju na upravo taj komad, s puno ljubavi prema izradi.

Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset

 

Kožne “mašnica” narukvice izrađene su od najkvalitetnije eko kože. Narukvice su u pravom smislu riječi “handmade”. Cijeli proces izrade tekao je pažljivo u ručnoj izradi – od rezanja kože, bušenja kože, ljepljenja kože, stavljanja drukera, te na kraju graviranja loga. Ideja je bila napraviti konkretnu narukvicu, čije su glavne odlike kvaliteta, nosivost i dugotrajnost. To je narukvica koja neće zahrđati, izblijediti, niti izaći iz mode.

unnamed (8)

 

 

Dostupna je u čak osam boja te je prilagodive veličine. Idealna je kako za dnevne, tako i za večernje kombinacije. Dolazi prekrasno upakirana u kutijici ili baršunastoj vrećici, pa je odlična i za dar. I na kraju, radi se o limited edition kolekciji, količine su ograničene, stoga požurite po svoju!

Processed with VSCOcam with a5 preset

 

 

Zavirite i na Facebook profil Iva Viljevac Fashion Jewelry te ukoliko u kolekcijama ne uspijete pronaći nešto za sebe, postoji mogućnost izrade nakita po narudžbi za sve prigode!

 

 

 

 

 

Komentari

loading...