MATURANTI, DOKAŽITE DA MUŠKARCI I MODA IDU ZAJEDNO: Ovi savjeti zlata vrijede

Instagram

Vodite brigu o svom odijelu su dužina sakoa, boja i naravno ono što nosite ispod.

Iako formalno oblačenje za frajere nije toliko kompicirano i zahtjevno kao za pripadnice nježnijeg spola, ipak postoje neke smjernice kojih se obavezno treba pridržavati prilikom odjevanaj za maturalnu večeru.

BUDITE U KOMPLETU S VAŠOM PRATNJOM

Instagram
Instagram

Prije nego što krenete razmišljati o odlijelu, posavjetujte se s djevojkom/pratnjom koju vodite na maturalnu večeru kakvu će ona kreaciju obući i jel ima neke savjete o vašem outfitu (iznenadit ćete se koliko dobrih modnih savjeta vam može dati vaša cura). Kravata ili leptir mašna koja se slaže s bojom njene haljine, ili pak odlijelo u boji njenih detalja dat će vašem izgledu cool dozu, a i pratnji će biti jako drago što ste u kompletu.

DRŽITE SE SVOG ZAŠTITNOG STILA

Instagram
Instagram

Činjenica da trebate obući odijel, neki od vas vjerojatno prvi put u životu, ne znači da trebate izmjeniti cijeli svoj izgled. Beskonačan je niz opcija koje možete dozvoliti vašem dosadašnjem stilu da se pokaže u najboljem svjetlu. Stvari na koje bi trebali pripaziti kada vodite brigu o svom odijelu su dužina sakoa, boja i naravno ono što nosite ispod: košulja, kravata, leptir mašna, prsluk…

SVE JE U DETALJIMA

Instagram
Instagram

Možda ih ne smatrate važnima, ali detalji poput parfema, frizure ili muških accessoriesa (da i muškarci imaju svoje modne dodatke) su jako važni kod ovakvih velikih događanja.

TRENDI JE OK

Instagram
Instagram

Nije zanimljivo kada ste u trendu od glave do pete, jer to vrlo često može izgledati kao katastrofa. Ali mogli bi probati manje trendi detalje kao što su manšete, za razliku od leptir mašni koje su sad totalni hit pokušajte sa zanimljivom kravatom interesantnog uzorka, ili uklopite sako i hlače iste boje, ali druge nijanse

KORISNI SAVJETI:

  • ošišajte se tjedan prije mature i uzmite si vremena za isprobati različite frizure da vidite koja vam najbolje stoji
  • budite hrabri i usvojite neki od naših prijedloga u vidu modnih dodataka
  • na kraju stavite malo omiljenog parfema (iako cure vole muške parfeme, nema potrebe da se uguše)
  • i nikako ne zaboravite uglancati cipele


Komentari