MALE TAJNE ZA SVAKU ŽENU: Ove trikove sve bismo trebale znati

Facebook/Besplatna edukacija šminkanja

Donosimo vam 14 trikova koji će vam olakšati svakodnevno spremanje i uređivanje.

1.Zima nam je stigla, čizme smo izvadili iz ormara, ali hlače su nam preširoke i ne možemo zakoščati čizmice. Što sada? Donosimo rješenje.

styleberryblog
styleberryblog

2. Ima li nešto neugodnije nego kada nam se žarko crveni ruž preslika na zube? Evo kako da se osigurate da vam se to ne desi. Nakon što nanesete ruž, kažiprst stavite u usta i izvucite ga van. Tako će viša ruža s unutarnjeg ruba usnice ostati na prstu.

sugarscape
sugarscape

3. Imate nokte, uzgajate ih i brinete se o njima, a sada trebate obući čarape, postoji velika mogućnost da ćete ih podrapati, evo kako to priječiti. Čim kupite par stavite ih u zamrzivač, hladne temperature ojačat će vlakna od kojih su čarape napravljene.

1013thebounce
1013thebounce

4. Stavljanje maskare može biti dosta neuredno, ona se često može preslikati na kožu ispod, to ćete izbjeći ako pod oko stavite žlicu.

cosmopolitan.com
cosmopolitan.com

5. Kako biste se riješile grudica koje se stvore na četkici maskare, prije nanošenja ju isperite mlakom vodom.

D for Delhi
D for Delhi

6. Blender je uvijek teško očistiti, ali ipak postoji lagan našin. U njega stavite vodu i sapun i uključite ga, za čas će biti čist.

Pixabay
Pixabay

7. Podočnjaci su problem s kojima se mnogi susreću i često ih skrivaju korektorom. Ipak postoji i pravilan način za to. Korektorom “nacrtajte” trokut ispod očiju i to stopite s ostatkom šminke.

alizadventures.blogspot.com
alizadventures.blogspot.com

8.  Imate prirodno tamnu kosu i bojate se u plavo? Svi znamo da to sa sobom nosi i izrast, a ako vam treba brzinsko prekrivanje istog, korijene kose pošpricajte suhim šamponom. To će brzo  prikriti izrast.

cosmopolitan.com
cosmopolitan.com

9. Kako do savršenih kovrča? Svežite visok rep i odvojite kosu na dijelove, svaki taj dio nakovrčajte figarom i raspustitite rep.

floridianweddings.com
floridianweddings.com

10. Mat lakovi glavni su hit ove godine, a možete ih i doma sami napraviti. Prvo nokte namažite običnim lakom u svojoj najdražoj boji. Nakon toga pomiješajte škrob i prozirni lak i s time premažite prvi sloj laka u boji. I to je to.

Pinterest
Pinterest

11. Za kovrčanje kose ne treba vam uvijek figaro ili pegla za kosu. Ako ste opušteniji tip i želite opuštene, lagane kovrče, prije spavanje ispletite pletenicu. Ujutro ćete imati spremu frizuru.

wiki
wiki

12.  Nosite sportski top i ne želite da vam sa strane vire naramenice od grudnjka? Uzmite spajalice i na sredini leđa spojite naramenice, nakon toga ih neće biti nigjde na vidiku.

diply.com
diply.com

13. Bas morate na večeru ili na neki “čvenk” i zbio vam je prišt, kao i uvijek u krivo vrijeme. Njega prvo prekrijte zelenim korektorom, a nakon toga i s onim koji se slaže s tonom vaše kože.

teen.com
teen.com

14. Žuljevi su zaista bolni, ali možete i njih spriječiti i to bez ružnih flastera koji zaista ne izgledaju lijepo uz nove balerinke ili sandale. Na mjesto gdje mislite da biste mogli dobiti žulj namažite dezodorans u stiku.

shape.com
shape.com

 


Komentari