LIJEK IZ PRIRODE: Vaša koža zablistat će uz ovaj maslac za tijelo

press

Vrijedne ruke stvorile su prirodni lijek koji nije testiran na životinjama, a zaista je čudotvoran.

Posljednjih nekoliko godina sve je veći broj osviještenih ljudi, kupaca i korisnika kozmetičkih proizvoda koji traže baš one koji nisu testirani na životinjama, kozmetičke proizvode koje mogu koristiti i vegani.

Azenina nova vegan formula sa brzoupijajućom bazom nevena, gaveza i voska uljane repice dati će vašoj koži zdravi, svilenkast sjaj i elastičnost te podići prirodni imunitet vaše kože.
Lavanda i komorač potaknuti će cirkulaciju, a njihova aromaterapeutska svojstva će vas opustiti.

Ovi sastojci su 100 posto prirodni i certificirani, a u ovom ručno rađenom maslacu za tijelo dati će vam osjećaj privatnog spa tretmana svaki dan.

press
press

AZENA biljni setovi, dolaze u dvije različite verzije, nude svakodnevne spa tretmane u vašoj kupaoni, idealan su poklon bilo za rođendan, nadolazeće blagdane, poslovne partnere ili vaše najdraže.

AZENA Ljubičasti set nudi dva proizvoda : Biljni piling za tijelo i VEGANSKI biljni maslac – lavanda i komorač koji će vas razmaziti darujuči vam meku i podatnu kožu. Njihova aromaterapeutska svojstva umiriti će vas i opustiti na kraju dana.

press
press

AZENA Plavi set snagom biljaka kao što su metvica, tangerina , neven, gavez i lavanda nudi širok spektar benefita za kožu. Bilo prilikom tuširanja, njege nakon depilacije ili brijanja vaša koža će biti nahranjena, zdrava a vaš um osvježen i bistar. AZENA biljna mast koja se nalazi u ovom setu na tržištu je prisutna više od 35 godina.

Komentari