KRALJICE HRVATSKE MODNE SCENE: Boudoir predstavlja ‘Sweet Fifteen’

Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Sweet Fifteen”.

Boudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni. Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju kampanju za hvaljenu, slavljeničku kolekciju “Boudoir Sweet Fifteen“; koju je cijela regija mogla pogledati na nedavno održanom PREMIUM Cro À Porteru, koji se održao u prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora.

Tom prilikom snimljena je kampanja za kolekciju koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić koji također potpisuje i set dizajn. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji, Saša Joković je radio šminku, Milena Maršić ( Salon Glamour) je kreirala frizure, styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli agencije Talia models su Ivona, Goga i Tia.

Facebook/ Photo: Mladen Šarić
Facebook/ Photo: Mladen Šarić

Vjerne svome prepoznatljivom modnom rukopisu, koji svake sezone ostavlja bez daha sve fashioniste regije, svakoj novoj kolekciji Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić dodaju neke nove elemente. U ovoj kolekciji to su originalni printevi, koji su inače karakteristični za megapopularnu prêt-à-porter kolekciju “Fiskultura”, a ovog puta implementirani su u couture kolekciju, koja je nevjerojatno minuciozan spoj isprepletenih elemenata prepoznatljivih upravo za Boudoir estetiku.

Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Sweet Fifteen”, koja je i ovog puta opravdala sva očekivanja hrvatske modne kritike, ali i podignula letvicu još više. Letvicu koju svake sezone uspješno preskoče, te ponovno podignu upravo regionalne couture kraljice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Facebook/ Photo: Mladen Šarić
Facebook/ Photo: Mladen Šarić

“U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao “i kad je previše, nije dovoljno”, ali u konačnici cijelina svakog modela je u svakom segmentu smislena te detalji opravdavaju i objedinjuju kolekciju koja je u duhu Boudoir estetike” izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Komentari