KONAČNO I U HRVATSKOJ: Ovaj proizvod pomoći će vam na putu do zdravog i boljeg načina života

Slimtox.hr/Instagram

Mješavina čajeva je sastavljena iz brižno izabranih sastojaka koji rastu na najplodnijim područjima svijeta jer smo željeli dobiti samo premium sastojke.

Slimtox ekipa, sastavljena od momaka i djevojaka koji prate zdrav način života, prva je koja nudi senzacionalnu novost – SLIMTOX čaj. Radi se o DETOX čaju koji je namijenjen za detoksikaciju tijela i koji pomaže pri podizanju energije u vašem tijelu.

Njihova priča započela je time što su mnogo putovali i izobražavali se o zdravom načinu života, zdravoj prehrani i o mršavljenju. Primijetili su da tržištu nedostaje mješavina čajeva iz prirodnih biljaka, koja je sastavljena pomoću stručnjaka, te su odlučili upravo oni biti prvi koji će u ponudu uvrstiti takav proizvod i time su započeli još jedno uzbudljivo putovanje. Nakon više mjeseci teškog rada i testiranja, predstavljaju vam revoluciju na području detoksikacije tijela – SLIMTOX ČAJ. Mješavina čajeva je sastavljena iz brižno izabranih sastojaka koji rastu na najplodnijim područjima svijeta jer smo željeli dobiti samo premium sastojke, bez obzira na cijenu. O samoj kvaliteti proizvoda mnogo govori i činjenica da se svi čajevi beru ručno. Čaj je sastavljen po provjerenom receptu i sadrži samo sastojke koji su zaista djelotvnorni. Misija im je učinkovita borba sa stalnom detoksikacijom tijela i  sa zdravim načinom života.

Slimtox.hr/Instagram
Slimtox.hr/Instagram

Učinci čaja su revolucionarni:

  • čaj je 100% prirodan,
  • bogat je antioksidansima,
  •  pomaže pri gubitku tjelesne težine,
  •  ubrzava probavu,
  • smanjuje nadutost,
  • povećava razinu vaše energije.

Upute za upotrebu Slimtox čaja

Uzmite jednu vrećicu SLIMTOX čaja i prelijte ju s gotovo vrelom vodom, zatim počekajte 3 minute. Čaju možete po želji dodati zaslađivač, ali  priporučuje se  konzumiranje čaja bez dodataka jer je već sam po sebi vrlo ukusan. Ukoliko čaj ne stignete popiti ujutro ili ako naprosto zaboravite, ne morate brinuti, čaj jednostavno popijte kada ćete moći. Jednak proces ponovite i kod pripreme noćnog Slimox čaja, ali nemojte zaboraviti – noćni čaj pijete svaku drugu večer.

Ovim odličnim proizvodom pohvalila se na Instagramu i Ella Dvornik te u opis slike napisala: “Neki ga piju za mršljavljenje, neki za detox, ja ga pijem jer se napuhujem makar nisam neki ljubitelj čajeva moram priznati, al eto bar se ne napuhujem ko trudnica više. Nisam ga još probala mamurna, ak izliječi mamurluk javim vam. Hvala Tamara na poklonu!”

Ella Dvornik/Instagram
Ella Dvornik/Instagram

14-dnevni paket košta 229,90 kuna, ali je trenutno na akciji pa se može nabaviti za 195,42 kuna, dok je 28-dnevni paket prije koštao 459,80 kune, a sad ga možete imati za 367,84 kuna. Proizvod možete naručiti na službenoj stranici Slimtox.hr.


Komentari