(KOLUMNA) Smanjite opseg tijela i istovremeno njegujte kožu

Kombinacijom Thalgo algi, termodeke i radijalno endodermne terapije uklanjaju se masne naslage, ali i njeguje koža koja je kasnije zategnuta i glatka.

Osoba ne mora biti mršava da bi bila lijepa. Za mene ljepota podrazumijeva prvenstveno njegu. Neke moje klijentice upravo zbog njege, bolje cirkulacije, osjećaja lakoće u nogama te glatke i napete kože dolaze na tretmane radijalne endodermne terapije i Thalgo algi. A osim njege, uz pomoć ovih tretmana smanjuju se i masne naslage te celulit.

Radijalno endodermna terapija

Formula za mršavljenje

Radijalna endodermna terapija, poznatija i kao vakuum, odličan je tretman za mršavljenje. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji pulsnog vakuuma i posebno oblikovanog aplikatora s tri rotirajuće kuglice kojima se prodire u tkivo. Time se poboljšava i ubrzava prijenos kisika, potiče se mikrocirkulacija, a istovremeno se provodi i limfna drenaža kojom se otklanjaju svi toksini iz tijela. Vezivno tkivo ponovno postaje elastično, a celulit nestaje.

Za najbolji učinak tretmane radijalno endodermene terapije u Mysterionu kombiniramo s pilingom, Thalgo algama i termodekom. Mi koristimo piling od Decléora koji sadrži voćne sjemenke i odlična je priprema za tretmane koji slijede. Thalgo alge miješamo s vodom i odmah nanosimo na cijelo tijelo u debelom sloju. Potom osobu zamotavamo u termodeku čija toplina pospješuje djelovanje algi i izbacivanje štetnih tvari iz organizma. Nakon 45 minuta slijedi tuširanje i radijalna endodermna terapija.

people, beauty, spa and resort concept - beautiful woman in cotton underwear touching her legs over infinity edge pool background

Koliko se tretmana preporuča odraditi?

Kod radijalne endodermne terapije za svakog klijenta individualno određujemo pod kojim se tlakom radi, a to ovisi o količini masnog tkiva i celulita. A prije svega klijente obavezno važemo i mjerimo kako bismo na kraju cijelog procesa vidjeli razliku tj. učinak tretmana. Kombiniramo 10 do 12 tretmana radijalno endodermne terapije, 4 do 5 tretmana s alagama i jedan tretman pilinga, a preporučujemo dva do tri dolaska tjedno.

Jednu je stvar jako važno napomenuti: uz navedene tretmane poželjno je pripaziti što jedete, a bilo bi genijalno i da se redovito vježba kako bi rezultati bili maksimalni.

Radijalna endodermna terapija se također koristi i u medicinske svrhe, najčešće tijekom fizioterapije, zato što dubinski masira te smanjuje oteknuća, a ta činjenica ovom odličnom tretmanu samo dodatno ide u prilog.

monika antunović kundih

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]

Monika Antunović Kundih

Vlasnica kozmetičkog salona Mysterion i stručnjakinja za microblading (japansku metodu iscrtavanja obrva). Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. Četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje i dodatne, napredne tečajeve za usavršavanje kamuflaže i večernjeg make up-a te za oblikovanje obrva (HD brows, threading). Slijede edukacija za ekstenzije trepavica Abalico 2008. te Privé Microblading Academy by Tatjana Damjanović 2014. U 2015. pohađala je usavršavanje za Lash Perfect ekstenzije trepavica i obrva u Londonu, a iste godine u Beču položila ispit za edukatora microbladinga.[/box]


Komentari