(KOLUMNA) Lash lift – hit tretman za podizanje trepavica

Isprobajte najnoviji tretman uvijanja, bojanja i njege trepavica – priuštite si trepavice o kojima ste oduvijek sanjali!

Postoje nebrojeni načini na koje mi žene pokušavamo istaknuti oči, a ključnu ulogu u tome igraju naše trepavice. Potraga za savršenom maskarom često nalikuje potrazi za Svetim Gralom, a neke dame teško se odlučuju za tretman ekstenzija trepavica. Ako ste se pronašli u ovome, imamo savršeno rješenje za vas – lash lift, tretman koji naglašava prirodnu ljepotu trepavica!

O ovom se tretmanu u posljednje vrijeme dosta pričalo, ali još uvijek ne znaju svi točno o čemu se radi, a pogotovo kako sâm tretman izgleda. Proces liftinga trepavica vrlo je jednostavan i kraći od ugradnje ekstenzija trepavica. Na gornji kapak lijepi se silikonski jastučić pomoću kojeg se trepavice izvrću prema gore. Trepavice je jako važno dobro počešljati kako bi bile ravne.
Lash lift Mysterion - 1 - 660x440

Potom na red dolaze serumi zahvaljujući kojima trepavice ostaju u uvinutom položaju. Prvi serum na trepavicama stoji 15 minuta i potom se skida. Drugi serum stoji 17 minuta i onda se također skida, a nakon toga trepavice se bojaju. Boja stoji pet minuta, zatim se skida i na kraju se nanosi treći serum koji služi za njegu trepavica.

Ovako uvinute trepavice mogu trajati i do dva mjeseca, a sve ovisi o prirodnom životnom vijeku naših trepavica koji iznosi između 30 i 60 dana. Dakle, kada trepavice krenu ispadati, a nove počinju rasti, one rastu ravno i sukladno tome trebalo bi ponoviti tretman.

Lash lift Mysterion - 3 - 660x440

Ovaj tretman s razlogom je postao svjetski hit i idealan je za sve ljubiteljice prirodnog izgleda. Lash lift je prava stvar za žene koje imaju svijetle trepavice zato što ih tijekom tretmana bojamo te one dobivaju na izražajnosti, ali i sve one sretnice s prirodno dugim trepavicama čiju duljinu samo treba znati naglasiti ili ih je potrebno uviti.

Zaboravite na maskare i ono najteže – skidanje maskare svaku večer. Dajte šansu ovom izvrsnom tretmanu i svako se jutro budite s trepavicama dostojnima crvenog tepiha

monika antunović kundih

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]

Zagreb.info i Mysterion vas daruju

Portal Zagreb.info i kozmetički salon Mysterion odlučili su jednu sretnicu počastiti tretmanom liftinga trepavica, nakon kojeg vam više neće trebati maskara, a vaše trepavice biti će bujne i tamne.

Nagradno pitanje, na koje je potrebno odgovoriti u komentarima ispod članka na portalu, glasi: “Bojaju li se trepavice prilikom Lash lift tretmana?”. Nagradna igra traje do ponedjeljka 7. kolovoza, a dobitnicu ćemo odabrati putem stranice random.org.

Monika Antunović Kundih

Vlasnica kozmetičkog salona Mysterion i stručnjakinja za microblading (japansku metodu iscrtavanja obrva). Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. Četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje i dodatne, napredne tečajeve za usavršavanje kamuflaže i večernjeg make up-a te za oblikovanje obrva (HD brows, threading). Slijede edukacija za ekstenzije trepavica Abalico 2008. te Privé Microblading Academy by Tatjana Damjanović 2014. U 2015. pohađala je usavršavanje za Lash Perfect ekstenzije trepavica i obrva u Londonu, a iste godine u Beču položila ispit za edukatora microbladinga.[/box]

>>> (FOTO) Ekstenzijama trepavica do savršenog izgleda: Monika otkriva najveću tajnu slavnih dama

>>> (KOLUMNA) Smanjite opseg tijela i istovremeno njegujte kožu

>>> (KOLUMNA) Pomoću ovog tretmana dugotrajno uklonite neželjene dlačice


Komentari