KOJI su vam NAJOMRAŽENIJI kućanski poslovi? To GOVORI PUNO O VAMA

pixabay.com

Iako kućanske poslove ne volimo i najradije bismo da ih obave drugi umjesto nas (odnosno, da to rade zauvijek), postoje ipak oni koje mrzimo više od ostalih. 

Kada bi o tome postojala izreka, zvučala bi: “Ti si ono što ne voliš.” Tako barem tvrde ovi pokazatelji, s obzirom da svaki tip osobnosti ima svoj najomraženiji kućanski posao. Ako još niste znali gdje se svrstati, samo na listi potražite kućanski posao kojega apsolutno mrzite više od ostalih, i saznajte u koju kategoriju osobnosti spadate.

Organiziranje i slaganje onoga što je u ormarima 

Optimističar će svakako izbjegavati ovaj posao, jer zapravo ništa ne želi poduzeti oko toga što je prošlo ljeto i došla zima. Pomislit će da se taj posao treba napraviti, ali je malo vjerojatno da će u vezi toga nešto i poduzeti.

Pranje suđa

Oni kojima je pranje suđa najnaporniji posao u kućanstvu su u biti kretivci. Vole kuhati, isprobavati recepte i gomilati suđe, ali bi posao koji ostane nakon jela najrađe proslijedili nekome drugom.

Slaganje i peglanje opranog i osušenog rublja 

Oni koji će se uvijek zapitati “Jesam li trebao baš danas sve oprati” su praktičari. 

Čišćenje hladnjaka

Perfekcionistima je čišćenje frižidera zasigurno najgori posao ikad. S obzirom da ništa ne mogu ostaviti nedovršeno, znaju da bi hladnjak trebao biti savršeno očišćen, za što zapravo nemaju previše volje.

Ribanje pločica u kupaonici

Dubokomni mislioci zasigurno neće primijetiti prljavštinu na pločicama u kupaonici, s obzirom da im se te pločice uvijek čine nekako savršeno sjajne i čiste.

Brisanje prašine

Ljudi kojima je brisanje prašine naporan posao su realistični. Jer, “čemu brisati prašinu kada će ionako za sat vremena opet biti tu.”

Usisavanje

To je umjetničkim tipovima stvarno naporan posao, s obzirom da se svodi na povlačenje cijevi naprijed nazad i slušanje buke, piše Country Living.


Komentari