KAKO OČISITI NAJVAŽNIJI ORGAN? Samo mjesec dana konzumirajte ovaj napitak i bit ćete zdraviji nego ikad

Za napitak su vam potrebne svega dvije namirnice koje gotovo sigurno imate u kući.

Prečesto zaboravimo kako je jetra jedan od organa koji svakodenvno trpi velike napore pri obavljanju svojega posla. Ona pomaže u obnavljanju krvi, stimulira probavu i jača imunitet našeg organizma. Također, pročišćava krv i uklanja štetne tvari iz nje. No, često ju znamo zanemariti i preopteretiti te joj samim time ne dozovoljavamo da se regenerira. To na koncu može rezultirati njenim slabijim radom, a na to onda itekako može utjecati na naše zdravlje.

Jetru je naime potrebno svakodnevno čistiti jer se u njoj nakupljaju štetne tvari za koje ipak treba vremena da se razgrade i izbace iz sustava. Ipak postoji riješenje kako svojoj jetri možete malo olakšati muke. Riječ je o zdravom i ukusnom napitku kojeg valja konzumirati svakoga dana, a jetra će vam zbog toga biti itekako zahvalna.

Za napitak su vam potrebne svega dvije namirnice koje gotovo sigurno imate u kući. Trebate iscijediti jednu žlicicu limunova soka i jednu žličicu maslinova ulja. Napitak popijte svakoga jutra prije obroka, na prazan želudac, a nakon toga možete slobodno doručkovati.

Već nakon mjesec dana konzumacije ovog pripravka osjećat ćete promjenu, vaša koža će izglati bolje i zdravije, nestat će problemi s probavom i podočnjaci. Maslinovo ulje poznato je po tome da čisti žuć i jetru, a limun je čisti C vitamin koji smanjuje kolesterol. Pokušajte vidjet ćete da djeluje.

 


Komentari