KAKO IZABRATI KUPAĆI KOSTIM: ‘Punije žene’, obratite pažnju na ove savjete (VIDEO)

Ashley Graham/Facebook

Glavni problem većine žena (ne samo onih punijih) je kako odabrati savršen kupaći kostim koji će pokriti vaše nedostatke, a istaknuti ono najbolje na vama.

Ljeto samo što nije i kalendarski započelo i uskoro će svi od nas spas od vrućina potražiti u moru ili na bazenima. No, glavni problem većine žena (ne samo onih punijih) je kako odabrati savršen kupaći kostim koji će pokriti vaše nedostatke, a istaknuti ono najbolje na vama. U nastavku vam donosimo neke od savjeta na koje bi trebali obratiti pažnju kod odabira badića.

  • Žene punije građe trebaju birati bikini kojem su gaćice dublje jer će tako prikriti višak na trbuhu, a ujedno će ga stisnuti kao steznik. Sad su vrlo moderni retro modeli kojima su gaćice upravo takve.
  • Odličan izbor su i modeli s volančićima oko bokova ili oni koji izgledaju kao da imaju suknjicu.
  • Jednodijelni badić, također, je dobar izbor za puniju građu. U tom slučaju dobro je da ima vrlo otvorena leđa – tijelo će izgledati bolje.
Ashley Graham/Facebook
Ashley Graham/Facebook
  • Ženama građenima kao pješčani sat, znači bujnih oblina i tankog struka, pristaju minijaturni bikiniji s trokutićima na grudima ili jednodijelni badići s prorezom oko struka.
  • Svakako treba izbjegavati modele koji se sjaje jer će “proširiti” tijelo.
  • Ako su grudi veće, važno je da stoje čvrsto u košaricama i da sa strane ne vise viškovi, odnosno gornji dio mora biti dovoljno velik tako da baš cijele grudi stanu u njih. Modeli koji se tankim trakama vežu oko vrata uglavnom ne stoje dobro ženama s velikim grudima, osim ako grudi, nekim čudom, čvrsto stoje same od sebe.
  • Ako su grudi male, dobro ih je naglasiti jer će tako ostatak tijela izgledati tanje. Male grudi izgledat će bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili ima umetke u košaricama. Također, jarke boje i ukrasi (npr. čipka ili cvjetovi) na gornjem dijelu su dobrodošli.
Ashley Graham/Facebook
Ashley Graham/Facebook
  • Građi kod koje su grudi male, a stražnjica veća, odlično stoje trokutaste gaćice s trakicama za vezanje i gornji dio s umecima ili u obliku trake.
  • Ako se radi o velikim bokovima, svakako treba izbjegavati modele s visoko rezanim bedrima.
  • Uzorak na badiću je također vrlo važan, ženama punije građe uvijek je bolje birati sitniji uzorak. Također, na dijelovima tijela koje žele vizualno smanjiti trebaju biti okomite linije, ne vodoravne.
  • Uglavnom, dio tijela koji želite istaknuti neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za onaj dio koji želite prikriti – bitajte tamnije, zagasite nijanse. Tako će žive boje privlačiti poglede drugih te neće toliko obraćati pažnju na nesavršenosti, piše 24sata.hr

Donisimo vam i video.


Komentari