Imate probleme s kožom? Profesionalnu analizu lica obavite u Ozaljskoj 55

Press

Više od 35 godina, kozmetički salon Madame i njegova vlasnica Ivanka Kosanović brinu se o ljepoti Zagrepčanki.

Dugogodišnje iskustvo, konstantno ulaganje u znanje i nove tehnologije te ljubav prema koži razlog su činjenici da je Madame danas jedan od najdugovječnijih kozmetičkih salona u Zagrebu.
Kako bi klijentima uvijek pržili vrhunsku uslugu izabrali su najbolje partnere, jedan od kojih je i Reviderm. Z

ahvaljujući konceptu „Dani Analize“ u kojem salon Madame ugošćava Reviderm specijalista i svojim vjernim klijentima omogućuje besplatnu profesionalnu analizu lica, salon je osigurao svoje mjesto na karti vrhunskih stručnjaka za problematike kože lica.

PROMO
PRESS
[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Na „Danima Analize“ Reviderm specijalist pomoću profesionalnog analizatora dobiva uvid u stvarno stanje kože, tip kože te indikacije koje su prisutne (lučenje sebuma, proširenost pora, kapilare, hiperpigmentacije, seboreja i slično). Nakon analize specijalist preporučuje najučinkovitije kombinacije tretmana i dermokozmetike za tip i indikacije kože. Individualan sinergijski pristup, koji zagovara Reviderm, osigurava učinkovite rezultate i poboljšanje stanja kože svakog klijenta.[/box]
PRESS
PRESS

Iznimno bitan faktor je kućna njega, koju će specijalist preporučiti iz bogate palete Revidermove tri linije dermokozmetike (Skintelligence, Cellucur i Premium) koja će osigurati još bolje i učinkovitije rezultate.

Ukoliko Vas zanima koje je pravo stanje Vaše kože i želite preporuku odgovarajuće dermokozmetike ili tretmana, slobodno se prijavite na iduće „Dane Analize“ koji će se održati 13.04.2017. u kozmetičkom salonu Madame, Ozaljska 55.


Komentari