IMATE PROBLEMA S OPADANJEM KOSE? Ovaj prirodni recept donosi nevjerojatne rezultate

FOTO: Youtube

Nevjerojatni rezultati nakon primjene.

Maska ​​za kosu sa običnim kvascem  učinkovito je sredstvo koje čini čuda za vašu kosu. Maske od kvasca odgovaraju svim tipovima kose i vrlo su djelotvorne u borbi protiv gubitka kose te za njen brži rast. Uz to, pomaže i protiv peruti.

Rezultat je djelotvoran, brz i dugoročan, no masku morate koristiti redovito. Masku na bazi kvasca treba primjenjivati ​​2 puta tjedno, u trajanju 6-8 tjedana, a zatim napraviti pauzu od 3 mjeseca. Ukoliko je potrebno, isti postupak ponovite nakon pauze.

Recept:

U jednoj jušnoj žlici toplog mlijeka otopite jednu čajnu žlicu meda ili šećera, dodati 20 gr svježeg kvasca. Ostaviti na toplo mjesto da fermentira  15-20 minuta. Zatim dodati 1 žumanjak. Dobro promiješati sve sastojke dok se smjessa ne ujednači. Dobivenu smjesu nanijeti na čistu, vlažnu kosu. Umotati  ručnikom i ostaviti na glavi 50-60 minuta (najmanje), poslije kosu oprati vodom i sa malo balzama.

Koristeći masku na bazi kvasca možete postići nevjerojatne, dugoročne rezultate, ali trebate biti dosljedni i  pridržavati se preporuka.

 

Izvor: Zdravlje i recepti


Komentari