IMATE BOLOVE U LEĐIMA I ZGLOBOVIMA? Uz ovaj ruski lijek to će postati prošlost

pixabay.com

Napravite prirodni preparat koji vam može pomoći kod bolova u leđima i zglobovima.

Bole vas leđa, točnije u kičmi osjećate bolove ili u zglobovima nogu i ruku?

Možda je baš ovaj prirodni lijek za vas. Pokušajte liječiti bolove uz pomoć ruskog lijeka koji se pokazao jako dobrim.

Ovaj lijek se posebno dobrim pokazao u liječenju bolova u kičmi i zglobovima ruku i nogu. Nadamo se da će i vama pomoći. U nastavku ćemo napisati recept za pripremu lijeka, kao i upute kako se lijek primjenjuje.

Ovo je jako uspješan ruski lijek protiv bolova u zglobovima i kičmi.

Ovaj prirodni lijek može kako održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Recept za liječenje bolnih zglobova i leđa

Očistite 300 – 400 grama bijelog luka i sitno ga isjeckajte, stavite u staklenku i prelijte ga sa 1 litrom kvalitetnog nerafiniranog biljnog ulja, najbolje maslinovo ili suncokretovo ulje. Zatvorite staklenku poklopcem i ostaviti na tamno mjesto na sobnoj temperaturi, da stoji dva tjedna. Ne zaboravite svakodnevno mućkati sadržaj staklenke.

Na kraju ćete dobiti ulje bijelog luka, koje treba da se procijedi kroz 3-4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cjediljku.

Kako se koristi ovaj prirodni lijek?

Ulje se utrljava u bolna mjesta, na primjer u donji dio leđa kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom vrećicom i utopljava se preko noći. Bijeli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva mjeseca.

Prije upotrebe prirodnih sredstava obavezno se posavjetujte s liječnikom.


Komentari