Frizure gotove za čas: Ne bi ih se posramile ni svjetske trendseterice

Instagram

Što nositi? prvo je pitanje koje nam se nameće svaki dan. Iako ćemo se ponadati da nakon nekoliko minuta stajanja ispred ormara i konačnog odabira outfita spremanju dolazi kraj ispred nas se još uvijek nalazi naše beauty rutina. I dok ćemo naš omiljeni make up look lako nanijeti i u polusnu, za kosu čiju stilizaciju ostavljamo za sam kraj nerijetko će na ponestati inspiracije i vremena. Ipak, jednostavnu i efektnu frizuru možete postići u minuti uz nekoliko onih dodatak za kosu koje uvijek imamo nadohvat ruke i deset odličnih ideja koje vam donosimo u nastavku.

Beauty trendovi i ove zime su kao najpoželjnije istaknuli jednostavne i praktične frizure koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Naizgled pomno uređena frizura na drugi pogled nosi dozu opuštenosti i nonšalancije koje otkrivaju da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena. Upravo su jednostavnost i efektan izgled kao najpopularnije frizure za sve prilike istaknuli razbarušene punđice, visoke i niske, kao i one ‘sleek’ efekta, kada kosu savršeno začešljanu kosu na kraju smotate u glatku i urednu punđu. Jednako poput punđe, visoki i niski, zaglađeni i razbršuni rep bit će jednostavne, brza i svestrana frizura koju možete istaknuti mašnom ili začiniti statement naušnicama.

Za ležerne i poslovne kombinacije, u nastavku donosimo deset odličnih frizura za koje će vam biti dovoljna tek minuta, piše Journal.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Ate Chinese take away, you? 🙊#Sunday

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Even my plaits attempt to be French.

Objavu dijeli Alexa Chung (@alexachung)

View this post on Instagram

Bow of the day🎀🎁🎀

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr) on

Komentari

loading...
-->