(FOTO) Najdraže vježbe Sonje Kovač ili kako do savršene linije u 3 koraka

Uspješna modna blogerica i glumica Sonja Kovač zadnje sunčane dane koristi za vježbanje na otvorenom

Zbog poslovnih obveza mnogo putuje te često ne stigne vježbat ali svaki slobodni trenutak koristi za trening sa svojim trenerom Antom Burazinom s kojim je proteklog vikenda odradila set vježbi u Maksimiru. Zelenilo i sunce idealna su kulisa za Sonjin trening, a ona se najbolje osjeća trenirajući na svježem zraku i priznaje da joj je puno draži trening u prirodi od treninga u teretani. Sonja svoj trening u prirodi počinje laganim trčanjem, razgibavanjem i dinamičkim istezanjem, a za njenu savršenu stražnjicu zaslužni su iskoraci i čučnjevi koji su idealne vježbe za izvođenje na otvorenom. Sonja uz pomoć svog trenera Ante nakon svakog treninga osjeća da je dobro napravila nešto za sebe i svoje tijelo, te svaki trening ovaj dvojac obavezno završava trbušnjacima i statičkim istezanjem.

SonjaKovac_AnteBurazin7

SonjaKovac_AnteBurazin6

TOP 3 vježbe Sonje Kovač 


Čučanj – s razlogom se naziva kraljem svih vježbi, tijekom izvođenja čučnja aktivira se cijelo tijelo a idealna je vježba za guzu iz snova.

SonjaKovac_AnteBurazin2

Iskorak – idealna vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice. Osim što jača muskulaturu kvadricepsa, stražnje lože i stražnjice izvrsna je vježba jer povećava stabilnost i balans

SonjaKovac_AnteBurazin3

Izdržaj – veoma efikasna vježba za jačanje trbušnog zida. Idealna vježba za bolju definiciju mišića trupa, smanjuje rizik od povreda, pomaže kod boljeg držanja tijela a možete ga raditi bilo kad i bilo gdje.

SonjaKovac_AnteBurazin1

 

 

Komentari

loading...