‘DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE’: U pola sata njihove će magične ruke naglasiti vašu ljepotu (FOTO)

U strogom centru Zagreba otvara se novi atraktivni frizeraj i šminkeraj iz kojeg ćete u kratkom roku izaći naprosto predivni!

Podsjećamo, s frizerkama Anom Kuštre i Enom Čavlović portal Zagreb.info nedavno je imao intervju o njihovom radu i uspjehu, a povodom njega je organizirana i nagradna igra.

>>>ANA I ENA DOKAZ SU DA SE MOŽE: ‘U mukama, ali s velikom željom i strasti gradile smo karijere i nismo posustajale’ (FOTO)

Express frizure u pol vure

Express frizure demonstrirat će na svojim poznatim klijenticama – novi look dobit će Ana Begić, Nataša Dangubić, Daria Lorenzi Flatz, Nataša Janjić, Ana Maras Harmander, Iva Mihalić, Maja Posavec, Jadranka Đokić, Vanda Winter, Olga Pakalović, Linda Begonja…

Na otvorenju očekuju i mnoštvo uglednika iz svijeta sporta, mode, kazališta, filma i umjetnosti.​

FRIZERAJ I ŠMINKERAJ „DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE“ smješten je u strogom centru grada, u Ilici 36, iz kojeg ćete izaći na s njegovanom kosom, fantastičnom frizurom, predivnom instant šminkom i savršeno lakiranim noktima u najkraćem mogućem roku i to bez prethodne narudžbe. I sve to za prihvatljivu cijenu!

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Frizeraj i šminkeraj bit će otvoren od 7:00 do 19:00 sati, od ponedjeljka do subote. [/box]

Svečano otvorenje bit će u subotu 19. studenog s početkom u 11 sati.

sminka-frizeraj

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Nekad je Zagreb bio prepun češljaonica. Bila su to mjesta gdje su dame održavale svoje uredno počešljane frizure koje su tada vladale ulicama grada. Do izrade sljedeće frizure dolazile su na češljanje već postojeće. Možda je danas neko drugo vrijeme, ali jedno je zasigurno ostalo isto, a to je da svaka žena voli biti uređena i njegovana, po mogućnosti u svakom trenutku. Tako je nastala ideja o otvaranju FRIZERAJA I ŠMINKERAJA „DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE“ koji je inspiriran nekadašnjim češljaonicama. Prije šetnje gradom, izlaska, važnog sastanka, domjenka ili kave s prijateljicama, imat ćete profesionalnu frizuru i šminku u najkraćem mogućem roku“, objasnile su začetnice.[/box]

Od frizure do odlične šminke i nalakiranih noktiju

Vlasnice i pokretačice ovog projekta su zagrebačka kazališna vizažistica i vlasuljarka Irena Königsknecht, profesionalna frizerka i stilistica za kosu s dugogodišnjom karijerom u struci Ana Kuštre te umjetnička, kazališna i filmska make-up artistica Ena Čavlović.

U ponudi su svi stilovi i tehnike frizura: peglane, nakovrčane, svečane ili ispletene kose. No, kako bismo prvo vašu kosu doveli u red, pripremili smo vrhunske formule za njegu kose: La Croa BIO (Hrvatska) i Inebrya (Italija). Prah dijamanata, zlata i rubina svaku će kosu učiniti zanosnom i prelijepom.

Nakon kose slijedi make-up: INSTANT tehnika je zapravo prikrivanje eventualnih nedostataka i naglašavanje prirodne ljepote u samo nekoliko poteza kistom. Naravno, klijentice mogu izabrati i poseban make-up, za neki važan događaj, vjenčanje i slično.

Za predivan finish tu je lakiranje noktiju – izaberite boju koja će vas odmah oraspoložiti!

Ako ne stignete sve, izaberite samo jedan tretman – onaj koji vam je nužno potreban. Zato su tu, da u samo pol vure naglase vašu jednostavnu ljepotu.

frizura1


Komentari