Brzi i učinkoviti Elemis tretmani lica koji će vašu kožu učiniti iznimno glatkom

Misliti na sebe i svoje zdravlje znači da redovito odvajamo vrijeme u kojemu ćemo bar na 30 minuta napraviti nešto za sebe.

Užurbani stil života, stres, premalo brige za sebe, ostavljaju tragove na našem licu, tijelu, zdravlju, što su više nego alarmantni znakovi da je potrebno “stati na loptu” i povremeno posvetiti vrijeme sebi. Uvijek stavljamo kao prioritet nekolicinu drugih stvari koje je potrebno napraviti pa tako zanemarujemo sebe i svoje potrebe.

Svatko zaslužuje i treba odvojiti vrijeme za samog sebe, kako bi tijelo i um mogli normalno funkcionirati. Misliti na sebe i svoje zdravlje znači da redovito odvajamo vrijeme u kojemu ćemo bar na 30 minuta napraviti nešto za sebe, svoju ljepotu, da se osjećamo i izgledamo bolje, da spriječimo bolesti.

Blizu samog centra Zagreba, no, pomalo sakriven od užurbane gradske vreve, svoje mjesto pod suncem pronašao je Ageness Beauty Institut na čelu s wellness koordinatoricom i kozmetičarkom Sanjom Buinjac.

21016086_1592541304110117_7589856287576176450_o

Unutar Agenessa vlada umirujuća atmosfera, kao i ambijent čije svijetle boje asociraju na opuštanje i odmor. U današnje vrijeme, kada posao od nas zahtijeva brojne izazove koje je potrebno svakodnevno svladavati, vrlo je važno u svakome danu pronaći vrijeme, ili barem trenutak za sebe. Većina nas odlazi na tretmane kako bismo se osjećali ljepše, bolje u svojoj koži, no, kvalitetno odrađen tretman itekako utječe i na naše zdravlje. Uglavnom, za to kratko vrijeme većina nas ne stigne sebi priuštiti luksuzne tretmane koji pomažu da se umor što neznatnije primijeti.

Stoga je Ageness Beauty Institut specijalno dizajnirao ELEMIS EXPERT TOUCH 15 – minutne tretmane lica i ELEMIS POWER BOOSTER 30 – minutne tretmane lica koji su osmišljeni za intuitivno njegovanje i tretiranje vaše kože. Ageness Beauty Institut ima jedinstveno osmišljene protokole i standarde koji su plod dugogodišnjeg iskustva, rada i nebrojenih edukacija koje je vlasnica Sanja Buinjac prošla u svojoj 18-godišnjoj karijeri.

Oaza s bogatom ponudom

Ageness Beauty Institut za vas nudi kozmetičke tretmane lica i tijela, depilacije, manikure i pedikure te ekskluzivne tretmane kozmetike Sothys i Thalgo za njegu lica i tijela.

U salonu se također koristi ekskluzivna profesionalna kozmetika britanske kuće ELEMIS, koja je osnovana 1989. godine. Brand kombinira snagu prirode, znanosti i aromaterapije. Zahvaljujući uspješnoj kombinaciji prirodnih aktivnih sastojaka i najnovije tehnologije, ELEMIS je na tržište izbacio neke od najutjecajnijih proizvoda protiv znakova starenja kože i profesionalne SPA terapije koje je industrija ljepote ikada imala. Njihovu kvalitetu svake godine iznova otkriva više od sedam milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta, uživajući u tretmanima za lice ili tijelo.

ageness beaut

Ono što je posebno zanimljivo, u ovu prekrasnu oazu možete doći i samo na konzultacije s ljubaznom gospođom Sanjom, koja će vam pomoći u određivanju dijagnostike, ovisno o problemu s kojim se susrećete, bez ikakvih daljnjih obveza.
Na Ageness Beauty Institut stranici pronaći ćete rubriku Pitaj Sanju, na kojoj još danas možete postaviti pitanje stručnjakinji na području kozmetologije.

U Ageness Beauty Institutu imate besplatne konzultacije uz svaki tretman lica, ili tijela. Bez obzira kakav stil života vodili, Ageness Beauty Institut ima tretmane koji su iznimno učinkoviti, stoga osigurajte sebi malo hedonističkog opuštanja i zgrabite trenutak za sebe.

 


Komentari