BORBA ZA LASKAVU TITULU: Izbor za Kraljicu Hrvatske u Westinu

Kristalna dvorana hotela Westin u ponedjeljak, 28. studenog, vrvjet će ljepoticama iz cijele Hrvatske.

Naime, tog dana održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor Kraljice Hrvatske. Izbor za Kraljicu Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote i zasada prvi i jedini za koji je najpoznatija vinarija u Hrvatskoj ‘Iločki podrumi’ proizvela vino i pjenušac etiketirano nazivom Kraljica Hrvatske.

Ususret izboru, finalistice se pomno pripremaju kako bi se stručnom žiriju predstavile u najboljem izdanju, a na kojem će prošetati u tri izdanja: casual, svečanom te u prelijepim i raskošnim vjenčanicama. Za vrhunsku šminku natjecateljica bit će zadužena sve popularija vizažistica Marina Mamić, koja javnost u posljednjih nekoliko mjeseci oduševljava svojim nevjerovatnim make-up transformacijama u slavne ličnosti.

Posjetitelji će, pored naravno prekrasnih finalistica, uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje koje će potrajati do dugo u noć.

Stoga rezervirajte datum 28.11., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti! Ulaz je besplatan isključivo uz pozivnicu, za koju se možete aplicirati putem e-maila: [email protected]


Komentari