BODY FARM: U Zagrebu otvoreno jedinstveno multidisciplinarno zdravstveno savjetovalište

U Zagrebu je svoja vrata otvorilo jedinstveno zdravstveno savjetovalište Body farm.

Savjetovalište je koncipirano tako da pruža multidisciplinaran i individualan pristup svakom pojedincu pri rješavanju zdravstvenih problema i prevenciji istih. Tim stručnjaka koji djeluje unutar savjetovališta na zagrebačkoj adresi Siget 16 F obuhvaća doktora opće medicine, magistra farmacije i magistre nutricionizma te uz njih također i fitness trenere i fizioterapeute.

„Body farm savjetovalište je svojim multidisciplinarnim pristupom struke jedinstveno na ovim prostorima i novi je regionalni centar zdravlja“, naglašava Jasmin Mahmutagić, mladi poduzetnik i vlasnik Body farm savjetovališta.

„Naše je savjetovalište namijenjeno osobama svih dobnih skupina koje žele promijeniti životne navike. Svaka osoba koja nam zakuca na vrata, u svjetovalištu za svoje zdravstveno stanje, prevenciju i eventualne zdravstvene tegobe jednim dolaskom dolazi do više stručnih pristupa i savjeta stručnjaka koji se međusobno konzultiraju te daju stručno mišljenje i zdravstvene smjernice,“ pojašnjava Mahmutagić te ističe da u Body farm savjetovalištu svojim pacijentima omogućuju niz dijagnostičkih pretraga, koje uključuju mjerenje metaboličkog sindroma, mjerenje potkožnog masnog tkiva, pregled biorezonantnim uređajem, mjerenje vitamina i minerala u organizmu, tesiranje intolerancije na hranu i alergo testiranje još mnoge druge usluge. Svakako je jedna od trenutno natraženijih i Darkfield mikroskopska analiza, odnosno suvremena metoda analize živih stanica krvi koja je praktična, bezbolna i brza te omogućuje da se za tridesetak minuta minuta vidi stanje čovjekova organizma.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Svoj termin u Body farm savjetovalištu svi zainteresirani mogu naručiti telefonskim putem na broj: 01/4852-702, ili putem e-mail-a: [email protected][/box]

Važan segment zdravstvenog savjetovanja i usluga u Body farm savjetovalištu je i izrada individualnih jelovnika za pravilnu prehranu, na kojima radi stručni nutricionistički tim pod vodstvom nutricionistice Alme Bunić. Posebna se briga vodi i o izradi programa suplementacije, odnosno nužnih dodataka prehrani prema preporuci Tomislava Živka, magistra farmacije.

Program suplementacije, tvrde u Body farmu, u današnjem je načinu života neizostavna dopuna svakom principu zdrave prehrane. Tako svi individualni jelovnici skrojeni prema potrebama pojedinih pacijenata u Body farm savjetovalištu nužno sadrže i proizvode iz linije proizvodnje Body farm essentials od kojih svakako treba istaknuti Natrijev askorbat – čisti vitamin C i magnezijev klorid čiji je dnevni unos, kažu u Body farm savjetovalištu, prvi korak prema poboljšanju zdravlja u svakodnevici.

„Prilikom dolaska u savjetovalište, potrebno je za kvalitetno savjetovanje na uvid donijeti službenu liječničku dokumentaciju, eventualnu povijest bolesti ukoliko pacijent dolazi po podršku, kao i listu lijekova koji su propisani od liječnika obiteljske medicine. Moram napomenuti da ljudi k nama često dolaze i radi prevencije, dakle, ne radi se nužno o pacijentima koji već imaju određene probleme, već često o onima koji ih aktivno i odgovorne žele na vrijeme spriječiti,“ pojašnjava Tomislav Živko, mag.pharm. dipl.ing.agr i jedan od ključnih stručnjaka u Body farm savjetovalištu.

Prije dolaska u savjetovalište potrebno je rezervirati termin, a sve dodatne informacije o uslugama i proizvodima mogu se pronaći na službenim stranicama Body farma.


Komentari