‘Alice In Chains’ tribute bend ‘Sunshine’ priprema pravu poslasticu

Hard place

Hard Place priprema pravu grunge poslasticu koja se ne događa tako često. 01.12.2017. nam u goste dolaze zagrebački Alice In Chains tribute Sunshine.

Bend je nastao u ljeto 2017. godine kao ideja na kavi trojice prijatelja, koji će postati dva gitarista i vokal benda. Bruno Ćavarušić, Marin Šoštarić i Nino Kuže dugogodišnji su prijatelji, koji su već prije sudjelovali u raznim glazbenim projektima i bendovima. Zaključili su kako dijele zajedničku ljubav prema grungeu i alternativnom rocku 90-ih, a među mnogim dobrim predstavnicima ovih smjerova glazbe izdvojio se bend Alice In Chains.

S obzirom da su i sami bili članovi nekih tribute bendova (neki od njih još uvijek su aktivni), logična ideja bila im je probati naći još dva zaljubljenika u navedeni bend i probati odati počast Alice In Chainsu, zabaviti se i održati koju svirku.

Potraga za novim članovima nije dugo trajala. Bruno je praktički u nekoliko dana dobio kontakt od Ante Matića, koji mu je preporučen kao najveći živući fan benda, što je odmah na prvoj probi dokazao te je bend dobio basistu. Bendu je tada nedostajala samo još jedna karika, a to je bubnjar. Prva osoba koja se javila na oglas bio je budući bubnjar benda, Igor Cecelja (ex bass Inciter).

Nakon toga je bilo potrebno dogovoriti sve detalje, kao što je popis pjesama, prostor u kojem će se održavati probe, kao i nekakav timeline koji bi se pratio u vezi eventualnih nastupa. Nakon što su svi detalji dogovoreni, bend je krenuo u vježbanje i jedva čekaju svoj entuzijazam za Alice In Chains, grunge, alternativni rock i dobru glazbu podijeliti s publikom na po mogućnosti što mnogobrojnijim nastupima.

Sunshine svira presjek hitova od svima dobro poznatog Would, preko laganijih pjesama poput Nutshell, pa sve do novijeg materijala poput Stone i sl…

UPAD: 20 kn
Vidimo se 01.12.


Komentari