Zagreb u lipnju dobiva cajkaški radio, hoćete li ‘okretati žarulje’?

www.flickr.com

Izgleda kako bi zagrebački eter uskoro mogao postati bogatiji za još jednu postaju, i to glazbenu postaju čiji je glazbeni izričaj namijenjen ljubiteljima narodnjačke glazbe.

Nova zagrebačka radijska postaja nosi ime Extra FM, a sve ono što se već pušta po većini kafića i klubova tijekom vikenda, od sada će izgleda biti dostupno i preko etera.

U zagrebačkim radijskim kuloarima se već par godina šuška o novom radiju u čijem će se eteru puštati narodnjački hitovi. Spomenimo i kako bi nova radijska postaja s emitiranjem programa trebala početi u lipnju. Emitirat će se na frekvenciji gradskoga radija Laganini FM, koji je sada dostupan u obliku digitalnoga radija, piše Slobodna Dalmacija.

Tako bi Zagrepčani na frekvenciji Laganinija 93,6 i 104,5, iz sjedišta Extra FM-a, sa zagrebačke adrese Većeslava Holjevca 29, trebali čuti umjetnički izričaj istočnjačkog melosa.

Prije početka emitiranja Extra FM-a vlasnici još moraju dobiti  suglasnost Vijeća za elektroničke medije. Što će se zbilja odviti i hoće li Zagrebom jače nego inače treštati Ceca, Aca Lukas, Mitar Mirić Jelena Karleuša, Sandra Afrika i ostali pokazat će vrijeme.


Komentari