Vodič za sve nas ‘lude’ žene: Kako otjerati bivšu i drugi trikovi

pexels.com

 “Žene su lude, a muškarci su glupi. Žene su lude zato što su muškarci glupi”, rekao je poznati komičar George Carlin.

Nedjelja je navečer i ti čekaš njegovu poruku, a poruke nema. “Pizda, garant je sinoć nekoga upoznao”, misliš si dok šivaš voodoo lutkicu njega i imaginarne djevojke koju je upoznao.

U sljedećoj sceni ti sjediš u autu, kombiniraš kao Nik Praskaton i očekuješ izlazak imaginarne djevojke iz njegove zgrade, dok se kiša slijeva po tvom 30 godina starom mercedesu. Već si prešla tridesetu i još nisi zaradila zabranu prilaska – ali ovim tempom stigneš.

A sve je to kriv On.

Naime, iako će ti nabrojati sve izvođače koji su nastupali na rock festivalu u Špičkovini ’71, najnovije igrice koje su izašle ove godine te objašnjavati kako je apsurdno da ne znaš da je bista u njegovom stanu zapravo Lenjin – kada su u pitanju žene dobit ćeš površno znanje u rangu onoga kojeg dobivaju djeca u Sjevernoj Koreji kada je u pitanju geografija.

Ali, oni nisu tome krivi. Muški mozak je jednostavan. Pravocrtan. Ženski s druge strane je klupko vune s kojim se igrao čopor mačaka.

Kada ga pitaš kada se vidimo, muškarac će ti odgovoriti: “Dogovorit ćemo se”. I zaista, on to smatra prihvatljivim odgovorom, dok ti tri dana razmišljaš zašto se jednostavno ne možete dogovoriti odmah. “Sigurno me laže, mučko đubre”, misliš si dok jedeš treću milku. I tu se razvije cijela teorija i priča kompliciranija od “Dinastije”.

Dok piješ s prijateljicama kavu, ustvrdite da “svi su oni isti”, a on bezbrižno, iako osuđen za ko zna kakve bludne radnje, igra igrice u toplini svoga doma.

Zato drage djevojke, kada vas uhvati trenutak ludila, slijedite ove savjete za dugu i sretnu vezu – dok vas minus na računu ne rastavi.

  1. Ne odgovara na poruke – Nemojte mu slati 50 poruka, kada vidi jednu, vidjet će ih sve. Na početku veze potrudi se ostati normalna, nakon što prepiše na vas cijelu didovinu, možeš mu slati i 5 000 poruka. Napravi si toplu kupku, a mobitel ostavi u drugoj prostoriji.
  2. Rekao je “ne želim o tome razgovarati” – Kobna greška, vi ste u deliriju i želite sve raščistiti, a on se želi izvući. Koliko god zvučalo nemoguće, stani. Reci mu da možete odgoditi taj razgovor, ali da vam odmah kaže za koji dan i u koliko sati. U drugoj prostoriji dok je još svježe, napišite sve što ste mu mislili reći. Idući dan ćete se ohladiti, ali nećete gurati problem pod tepih.
  3. Našao se s bivšom – Bivše, postoji poseban dio našeg mozga rezerviran za bivše. Iako je ona daleka prošlost, za vas nije dovoljno daleka dokle god živi na istom planetu kao vaš odabranik. Umjesto da ju mrzite postanite s njom “najbolja” prijateljica. Ili će ona pobjeći od straha od vaše bizarne ljubaznosti ili će on odlučiti da se ipak s njom ne bi trebali družiti kako ne bi saznali njegove prljave tajne.
  4. Nikad nema vremena – Ovo je jedan od onih slučajeva kada shvatite da je biti stalker vaša istinska profesija. Umjesto da ga slijedite i šaljete mu sto poruka, predložite Skype. Obucite se ko Linda Lovelace (ako neznate, googlajte ;)) i vodite “ozbiljne” razgovore. Nakon toga će se vrlo vjerojatno naći s vama, ako ne – piši kući, propalo je!

Drage žene, u svakom slučaju, niti jedan muškarac nije vrijedan vaših živaca. Kao što je i Samanta Jones u Sex i gradu rekla, “Žene su za druženje i prijateljstvo. Muškrci su za seks.“

 


Komentari