(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Isprobala čarape za peeling stopala, pa završila na kurirgiji s teškim ozljedama!

Kada je u svrhu njege stopala, članica grupe ‘Ženski recenziraj’ odlučila isprobati jedan od aktualnijih trendova u pedikuri, takozvane čarape za peeling stopala, nije ni mogla slutiti da će tretman biti koban.

Svrha čarapi za peeling stopala je da omekšavaju grubi sloj kože i skidaju zadebljalu kožu, a rezultat je meka koža stopala. Uporaba je vrlo jednostavna, a stavljanjem čarape potrebno je svega pola sata za postizanje željenih rezultata.

Izvor: Facebook

Istome se nadala i članica Ženski recenziraj, no naizgled sasvim jednostavna njega rezultirala je jakom alergijskom reakcijom zbog koje je završila na Hitnoj i već sedmi dan zaredom na previjanju stopala na kirurgiji.

‘Drage žene,

nije negativna recenzija, no ni pozitivna.  Više je upozorenje na oprez! Kupila sam čarape za peeling stopala i zbog alergijske reakcije (opeklina), završila na hitnoj, kao i narednih 7 dana na kirurgiji, na previjanju. Inače, na ništa nisam alergična (barem koliko sam znala) i nikada mi se ovakvo što nije dogodilo. Skinula ih 10-15 min prije propisanog roka i bilo sve ok. Show počinje 5 h poslije.’, napisala je članica grupe u svojoj recenziji.

Korisnica je ovom recenzijom uputila apel svima da pažljivo provjere sastojaka proizvoda koje planiraju koristiti, kako bi izbjegle ovakve neugodnosti.

Uz to javile su se i ostale članice grupe, koje su navele kako same nisu imale problema s čarapama za peeling iste marke, a neke su uputile prilično pohvalne recenzije.

Dermatolozi savjetuju da izbjegavate eksperimentiranja na koži, te da obavezno čitate priložene upute! Ako nema reakcije, proizvod možete koristiti, bez ikakve brige.

Uz to javile su se i ostale članice grupe, koje su navele kako same nisu imale problema s čarapama za peeling iste marke, a neke su uputile prilično pohvalne recenzije.

Stoga, dame oprez i birajte proizvode isključivo za vaš tip kože!


Komentari