ŠTO BI MUŠKARCI VOLJELI REĆI ŽENAMA, A NE USUDE SE! ‘Volim kada totalno napaljeno pokazuje kako me želi imati’

Sitana Omer

Za razliku od momaka cure su u vezama nešto otvorenije, a na njihove misli pokušajte se ne nasmijati! 🙂 

Muškarci i žene ponekad kao da su s drugog planeta. Funkcioniraju na posve različite načine, a baš zbog tih različitih funkcija ponekad postoje stvari koje jedni drugima prešućuju. Što djevojke nikada ne bi rekle svojim partnerima te što dečki prešućuju svojim odabranicama, pitali smo upravo njih. A odgovori oprečni, da oprečnijima ne mogu biti.

Nikada, ali nikada svojoj curi neću priznati da mi njezine prijateljice idu na živce. Ajme užas. Pa te žene su ko kokoši. Na kavama svaki put prevrću jedno te iste teme, tračaju iste ljude. A uz to jedna od njenih frendica čini mi se užasno zlom i licemjernom. Mislim da joj radi iza leđa. Ipak, smatram da ja nisam taj koji joj to treba reći. Želim da se sama nauči kako ja ne bih stvarao razdor među njenim društvom”, povjerio nam se Matija koji je za svoju Ivanu vezan više od 5 godina.

Student Tin vrlo je kratko zaljubljen u Marinu. Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i već šest mjeseci potpuno su nerazdvojni. Upravo ta nerazdvojenost ono je što ga izbacuje iz takta do toga stadija da je misli ostaviti, ali smišlja najnježniji način da joj to kaže.

”Ta žena je opsjednuta. Ona ima stalnu potrebu biti samnom. Ne dopušta mi da dišem. Te ljubavi što si jeo, te jesi li piškio, jesi li ustao. Pa daj me ženo pusti da imam život, prijatelje i ljude koje sam imao prije tebe. Nekad mi dozvoli da dišem. To joj želim reći tako glasno da bi se i sada mogao derati“, ispričao nam je naš iznervirani sugovornik.

Za razliku o njega Mateo je zreo muškarac i kaže da danas od svoje partnerice ništa ne krije jer drži da je razgovor najbolji put do zrele i normalne veze. No, nekoć kada je kako sam kaže bio mlad i lud bilo je situacija u kojima je neke stvari prešutio.

”Znate kakve su žene. Najosjetljvije su na svoj izgled. Jedne prigode bio sam s curom u šopingu. Izmorila me kao luđaka. Iz jedne trgovine, u drugu. Prebacuj haljine, isprobavaj hlače. Ni sama nije znala što traži. Kada me u jednom trenu pitala dragi kako mi stoji ova haljine, prešutio sam da je užasna. Da u njoj izgleda kao stoljnjak moje bake, onaj znate što se stavlja na televizore. Učinio sam to samo zato da je kupi i brate mili napokon izađe vani iz dućana”, rekao nam je Mateo.

>>>  NAŠA NOVINARKA IMA BROJ NOGE 42, a ovo su problemi s kojima se suočava pri kupnji cipela (‘taj broj se ne proizvodi’)

>>>  5 ŽENA I 500 VELIKIH PROBLEMA! Priznale su: ‘Lakše sam pronašla vjenčanicu nego grudnjak’

Što kažu iskusniji: ”Neke stvari ipak treba zatajiti”

Ivan je sa suprugom u braku preko 30 godina. Njih dvoje na prvi su pogled skladan par. Ali, ovaj muškarac stava je da ženama ponekad ipak neke stvari ne treba reći.

Svojoj ženi u braku nikada nisam prešutio nešto što je ozbiljno ili što bi bilo značajno. Ali postoje stvari koje sam joj zatajio, nije to ništa posebno značajno, ali vjerujem da nam je brak sačuvalo od bespotrebnih svađa. Radi se uglavnom o ponekom pivu više, rundi nakon posla ili druženju s ljudim koji joj ne pašu”, konstatira ovaj iskusni muškarac. ”

Obožavam kada je dominantna u seksu, kada je divlja i agresivna. Kada zabacuje kosu i pokazuje svojim tijelom i svakim pokretom koliko joj je stalo. Kada ispušta zvukove i totalno napaljeno pokazuje da me želi zavesti i imati”, ispričao nam je posve otvoreno Zoran o svojoj curi. No, čini nam se kako bi po njega i po njihovu vezu znatno bolje bilo kada bi se i njoj jednako otvorio.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Mrzim kada idemo u kupnju, a njemu se ne da. Gundža, nema vremena i volje. A kada treba sjediti i piti pivo, kada se treba družiti s njegovim prijateljima nikada mu nije teško”, izjadala nam se Branka.[/box]

Žene priznale: ”Smeta me njegova mama!”

Za razliku od momaka cure su u vezama nešto otvorenije.

”Ništa, sve dobije odmah u lice. Uvijek sam se usudila sve reći. Oni su papci i zato to ne čine”, mahom su odgovarale naše dame. Ali bilo je i onih od kojih smo odgovore ipak uspjeli izvući.

Ostaviš li još jednom čarape pored kreveta ugurat ću ti ih u usta. Da, želim ti ugurati čarape u usta i zajedno s njima role WC papira kojeg ostavljaš pored školjke umjesto da ih baciš. To sam uvijek željela reći svojem mužu, ali znam da ne bi imalo učinka pa radije obavim to sama”, priznala nam je Iva, buduća majka koja je u braku s Darijem godinu dana.

Ana je s Marijem u vezi skoro pet godina, njih dvoje i danas su jako zaljubljeni. No, neke stvari nikada mu nije rekla, iako bi željela i drži da bi morala.

Mrzim kada mu pričam, pričam i pričam. I kada prestanem on na moje izlaganje kaže samo OK“, ispričala nam je Ana.

”Reci što misliš, a nemoj ostavljati tri točke na svakoj rečenici”, svojem bi partneru da ima hrabrosti priznala Martina. Branka je majka i žena koja je 20-ak godinu u braku, a svojem suprugu nikada nije do kraja priznala što je smeta kod njega.

Mrzim kada idemo u kupnju, a njemu se ne da. Gundža, nema vremena i volje. A kada treba sjediti i piti pivo, kada se treba družiti s njegovim prijateljima nikada mu nije teško”, izjadala nam se Branka. Josipi pak u vezi s njenim dečkom ne smeta on, nego njegova mama.

”Nikada mu to ne bih priznala. Ali ta žena me iritira. Grozna je, neuredna i naporna. Neopisivo je lijena i ima silnu potrebu gurati se tamo di joj nije mjesto”, zaključila je Josipa.

Komentari

loading...