POZNATA BLOGERICA U SUZAMA: ‘Ne znam za podcjenjeniji, potplaćen i manje vrijedan posao na svijetu od majčinstva’

Facebook

Blogerica Constance Hall na Facebooku je objavila uplakanu fotografiju i tekst kojim je zabrinula svoje pratitelje. Ova majka sedmero djece odlučila je glasno dati do znanja da je majčinstvo teško i zahtjevno, zbog čega nekad popušta pod pritiskom, piše Index.

“Jutros sam se probudila i rasplakala. Raja ne spava. Ne mogu ga dojiti jer mi je izgrizao bradavice toliko da krvare i tjednima sam jaukala dok sam ga hranila. Sjedi na meni, udara me u glavu, plače, povlači me za kosu i piercing u nosi, a kad ga stavim u njegov krevetić, ustane i vrišti. Dam mu bočicu koju pije kad je Denim u blizini, ali nikad kad sam ja. I onda izađe sunce”, napisala je na početku svoje emotivne objave.

U tom trenutku, dok sviće, Hall pokušava skupiti snagu za dan pred sobom.

“Znam da je još jedan usrani dan preda mnom. Ako imam sreće, imat ću deset minuta da provjerim poruke, a onda netko kaže da mrzi boju moje kose, drugi me pitaju jesam li se udebljala, a treći misle da jedno od moje djece ima autizam”, kaže.

Hall je pojasnila da joj je puno jednostavnije bilo s blizancima koje je u dobi od osam mjeseci ostavila da plaču tri noći.

“Otada spavaju kao anđeli. Naravno, ljudi su mi slali studije kako bi dokazali da sam ih dugoročno sj***la, uzrokovala tjeskobu, ali nisam imala izbora. S blizancima je najlakše. Oni su dobri i brinu se, spavaju, sve vole”, dodala je.

Zbog svega se slomila. Umjesto da ustane, promijeni djetetu pelenu i pripremi doručak, sjela je i zaplakala.

“Preumorna. Sve i svi mogu odj***ti. Napravila sam si kupku i vratila se u krevet. Da, Denim je vjerojatno stavio krive sendviče u krive školske torbe i svi će vjerojatno zakasniti u školu i osjećam se čudno jer ja to ne radim. Ali, je** ga. Došla sam do ruba. Ne znam za podcjenjeniji, potplaćen i manje vrijedan posao na svijetu od majčinstva. Smatram da svi obavljate nevjerojatan posao”, poručila je na samom kraju.

Njena objava izazvala je više od sto tisuća reakcija, a roditelji su je podijelili 3700 puta.

“Sve sam to prošla i potpuno te razumijem”, komentar je koji se najčešće može pročitati pokraj njene objave.

           


Komentari