NJIHOVIM ZARUKAMA BILI STE ODUŠEVLJENI: Upoznajte glavne aktere filmske prošnje na Jelačiću (FOTO)

Nevjerovatna priča o njihovim zarukama na Jelačiću postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Dijana i Stjepan još su neki dan oduševili građane svojom filmskom prošnjom. Ovaj par zaručio se 2014. godine na koncertu Zaklade Ana Rukavina, a slučajni prolaznik ovjekovječio je  trenutak. Fotograf se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu, razmijenio je podatke jer je paru htio poslati fotografiju za uspomenu, ali izgubio njihov kontakt je izgubio. Srećom, zahvaljujući Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”, objavio je spomenutu fotografiju te uspio pronaći mlade zaručnike i podsjetiti ih na ovaj romantičan događaj.

Marko Ćaćić
Marko Ćaćić

Odlučili smo iz prve ruke doznati što se događalo “iza kulisa” ove romantične geste, a njih dvoje su nam otkrili male tajne dugogodišnje veze i planove za budućnost.

“Zajedno smo 2 godine. Par mjeseci nakon sto smo prohodali Stjepan me zaprosio. Rekao je da nema kaj čekat, da on zna da je to to.”, prisjeća se Dijana i nadodaje kako ih je upoznao njezin brat. Stjepan je i prije samog upoznavanja uredno pozdravljao Dijanu baš svaki put kada bi se sreli u kafiću u koji su oboje izlazili.

“Neko vrijeme smo se družili onda je on otišao raditi na more, a ja sam primjetila da mi nedostaje…”, kroz osmijeh je prokomentirala.

Ljubav na prvi pogled

Složit ćete se kako su razumijevanje, iskrenost i dobra volja temelj svake veze, to je i kod njih bio slučaj.”Ako se dvoje ljudi razumije i žele biti zajedno, sve se može. I Stjepan i ja odrekli smo se nekih stvari kako bi naša veza bila što bolja i iskrenija.”, tvrdi Dijana čije srce je osvojila Stjepanova spontanost i smotanost.

12788237_10153932827454909_1841079208_n

Kad su se upoznali on je, prisjeća se, bio strašno “smotan”, a to je njoj bilo preslatko. Stjepan pak tvrdi da je to zato jer se zaljubio i nije znao kako se ponašati i nadodaje kako se zaljubio čim ju je vidio u tom kafiću.

“Stjepan je romantičan, a da to i ne zna. On radi u jednoj pekari što znači da radi noćne smjene. Na Valentinovo me probudio u 4:30, kada je došao s posla, dao mi bombonijeru i rekao mi da je još uvijek zaljubljen u mene. . Ja bas i nisam jako romantična” kaže naša sugovornica, a njezin zaručnik odgovara da je svaki dan romantična jer kuha.

Fotke na Zakaj volim Zagreb su ih šokirale

Par se zaručio, a slučajni prolaznik je to ovjekovječio, kontakt je izgubio i onda ih pozitivno šokirao objavom u Facebook grupi.

12443625_10153932833489909_1287618050_o
Marko Ćaćić

“Fotke na Zakaj volim Zagreb su nas pozitivno šokirale.”, kažu zaručnici, a Dijana kroz osmijeh dodaje kao se sjeća da je Stjepanu govorila da ću ga zadaviti ako završe u medijima jer je vidjela Marka kako ih slika. Sad na to gleda malo drugačije:  “Drago mi je da je sve išlo tim tokom jer danas ne bi imali slike koje nam je poslao Marko”.

“Sve se događalo kao u filmu”

Stjepan je sve pomno isplanirao i okrunio njezinu ruku prstenom na jako romantičan način.

“Nisam očekivala da će me zaprositi, taj dan sam bila poslovno na putu u Sloveniji i bila sam strašno umorna od cijelog dana. Kad smo ušli u Hrvatsku, on me neprekidno zvao da se nađemo na Trgu. Govorila sam mu da sam umorna i da se vidimo sutra. Stjepan je inzistirao i nije bilo druge nego da se tamo pojavim.”, dobro se sjeća tog dana.

Trebali su se naći pod satom, ali je zbog koncerta bila tolika gužva da se nisu uspjeli uloviti.

12778927_548504678689405_9728227300449286_o-1-1024x640

“Nigdje ga nisam vidjela. Nazvala sam ga i rekla da ga čekam kod govornice. Čim sam poklopila, on se izvukao iz gomile s osmijehom i malom vrećicom u ruci. Samo je kleknuo pred mene i smijao se… Bilo je stvarno prekrasno, sve se događalo kao u nekom filmu…”

Otkrili su na recept dobre veze i planove za budućnost

Mi već čujemo svadbena zvona, a njih dvoje vrijedno rade i trude se skupiti novac za vjenčanje.”Planiramo svašta za budućnost. Voljeli bismo otvoriti svoj obrt, sivala bih i tiskala printeve na razne odjevne predmete itd… Gledamo nekako na taj način skupiti novac i za vjenčanje.”

Žele se vjenčati, ali najviše maštaju o kućici gdje bi imali svoj vrt, voćnjak i puno, puno prirode.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Mislimo da recept za uspješnu romantičnu vezu ne postoji. Radimo u smjenama i ne vidimo se puno tako da nam je svaki trenutak dragocjen. Ne svađamo se puno, mislim da je stvar u tome da se slušamo. Obraćamo pažnju na potrebe onog drugog.”[/box]

Stjepan kaže da mu je svaki trenutak s njegovom zaručnicom romantičan i da voli to što se s njom može nasmijati, a mi im želimo puno sreće. Nadamo kako će jednog dana imati bajkovito vjenčanje i kućicu u cvijeću.

>>>>PREZGODNOJ ANDREI POSVEĆEN JE GRAFIT U DUGAVAMA, ODUŠEVLJEN I PETAR GRAŠO: ‘Ovo je nešto najluđe što sam napravio’


Komentari