Muči vas mamurluk? Narodni lijek trenutačno liječi glavobolju i migrenu: Djeluje brže od bilo koje tablete

FOTO: blogspot.com

Ljudi koje pate od migrene znaju da je riječ o užasnome bolu. Migrena vas može onespokojiti. Može vam upropastiti život. Što je još gore, nju nije uvijek moguće pobijediti lijekovima protiv bolova (analgeticima).

Malo tko zna da postoji metoda tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vrijeme više kritizirana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da pokušate.

Sastojci:

limunov sok
sol
voda

Priprema:

Kao prvo, trebate izabrati sol. Idealno je da bude visoke kvalitete. Najbolja je himalajska kristalna sol jer je veoma obogaćena mineralima. Ta sol sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se u obzir uzme činjenica da ih znanost poznaje 118.

Sol vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo serotonina u krvi, ojačati živčani sustav, normalizirati kiselost organizma.

U čašu ulijte sok 2 svježe cijeđena limuna. Dodajte 2 kavene žlice soli. Promiješate, prebacite u veću posudu i u to dodajte 200 ml vode. Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju.

Iako je lošeg okusa, ovaj napitak djeluje trenutačno. Za samo nekoliko minuta osjetit ćete veliko olakšanje, a bol će postupno početi jenjavati.

Napomena:

Napitak se ne preporučuje osobama s visokim tlakom.

Komentari