ŽIVOT S MAMINIM SINČIĆEM: ‘On je morao nazvati mamu da joj prepriča što je papao, a na korak je do 30-te’

Youtube.com

Ljubav uistinu može biti divna. No, leptirići u trbuhu vrlo brzo počnu ugibati kada spoznate da ljubite maminog sinčića.

Takve nije lako prepoznati jer svaki ima posebne karakteristike, ovisno o mamici. Ali svima njima jedno je zajedničko oni ne znaju dalje od majčinih skuta. I što je najgore oni to niti ne žele negirajući istodobno svu eventualnu problematiku. Iskusne dame koje su isprobale suživot s ovakvim momcima savjetuju da se od takvih tipova bježi dodajući da se oni ne mogu promijeniti. A na kakve su probleme i neugodnosti nailazile kroz vezu s takvima otkrile su nam iz prve ruke.

“Bila sam u vezi s tipom koji sa 26 godina još uvijek ide s mamom i tatom na more. Naša tri mjeseca susreta svodila su se na razgovore o njegovoj mami. Nazivala ga je uvijek i svugdje. Imala sam osjećaj da nam visi nad glavom. A kada bi negdje skupa otišli na par dana on je morao nazvati mamu da joj prepriča što je papao. O da.. papao na korak do 30-te”, uz smijeh nam je prepričala Svjetlana koja je danas pri odabiru partnera znatno mudrija i opreznija.

Monika pak kaže da u ljubavi ne bira previše jer kada nekog voli pomalo je slijepa. No, u vezi s Marijem brzo je progledala i shvatila kakvu osobu ima uz sebe. “Njegova mama imala je samo njega. Rano je ostala udovica. Razumljivo mi je da su vezani, ali zaboga ona je njegovo prljavo rublje nosila u kantu za veš. Slagala mu je sendviče i na sitno, sitno sjeckala luk jer on baš tako voli. Najbolesnije mi je bilo što je čovjeku od 23 godine tepala“, kaže naša sugovornica koja je iz ovog odnosa vrlo brzo pobjegla.

Iz braka s Josipom pobjegla je Ana uviđajući da je s njima u braku i njegova mama. “Premda smo živjeli sami on je svaki dan odlazio kod nje. S njom je pričao o svemu što se događa u našem životu, a svaka moja odgojna metoda koju bih primjenila na djecu bi počinjala rečenicom ali moja mama to ne bi tako. Njegova mama je bila u svemu. U kuhanju, čišćenju.. osjećala sam se nemoćnom i nesposobnom”, zaključila je Ana.


Komentari