ŽENSKI IZLASCI Najčešće pogreške zbog kojih cure požale jutro nakon

en.wikipedia.org

Žensko ludiranje može završiti jednako divlje kao i muško. 

Kako biste očuvale svoj ugled i kako ne biste imale noćne more, evo nekoliko savjeta kako da vaš ženski izlazak bude umjeren.

1. Ženski izlazak? Ostavite dečka kod kuće

Ovo je jedna od glavnih pogrešaka. Ostavite dečka kod kuće, ovo je vaš, ženski izlazak. Možda ćete popiti previše, možda ćete se posvađati zbog nečega, možda ćete tražiti previše njegove pažnje, a možda ćete sutradan propasti u zemlju od srama jer ste se “opustili” previše… Ne ponavljajte greške iz prošlih izlazaka

2. Strahovi

Niste sigurni kako vam stoji crveni ruž? Stavite ga!! Niste baš sigurni za onu crnu, kožnu suknjicu jer je to vas ipak “malo previše””? Odjenite je!!! Ostavite strahove doma i prestanite brinuti o tome “što će ljudi reći”.

3. Recite “dosta je!”

Trebate znati svoje granice. Ako ste počeli osjećati da je alkohol preuzeo ulogu u vašem ponašanju, nemojte pozivati konobara za drugu turu pića, posebice ako pokušavate impresionirati mupkaraca koji vam je zapeo za oko tamo u kutu. Jednom kada alkohol “počne upravljati” vama, nema povratka.

4. “Petljate se” s nekim zbog osvete

Osveta nikada nije dobra odluka i s razlogom s ekaže kako se : osveta mora srevirati hladna”. Ako ste povrijeđeni i sada biste se najradije osvetili, taj ženski izlazak nemojte iskoristiti za to da napravite pogrešku koju ćete, vjerojatno, vi sami na kraju platiti. Provesti noć s nekim muškarcem kojeg ste “skupili” u petak navečer nije najbolja ideja. Nije uopće, piše Vecernji.hr. 


Komentari