KAKO ZAPROSITI DEČKA? Djevojke, zamijenite uloge i pokažite mu kako se to radi

pixabay.com

Možda će biti iznenađen, ali vjerujemo da će pristati.

U dugogodišnjoj ste vezi, sve je super i odlično se slažete, ali nikako da dočekate njegovo “veliko” pitanje, a vi mislite da je došlo vrijeme za taj korak i nervozno čekate da vas zaprosi, no on se nikako odvažiti. Jeste razmišljale možda da zamijenite uloge? Da, zaprosite vi njega!

Ako imate želju, vjerujte ne biste bile ni prva ni zadnja koja bi zaprosila svog partnera. Zašto ne, ako imate dobar posao, želite si složiti budućnost, imate slične želje i stavove, zašto se ne bi vi odvažili i zaprosili njega. Jer tradicija kaže drugačije? Ako se vidite u starosti zajedno, je li doista bitno tko je koga zaprosio?

Svi volimo biti u svojoj sigurnoj zoni, no vjerujte, nitko nije napredovao dok se držao svoje sigurne zone. Ako ne riskirate, nećete znati gdje su vam granice. I možete napraviti puno više no što mislite, samo se morate odvažiti.

Ako malo pogledate unazad, vidite i sami kako vrijeme brzo leti. Naravno, za prolivenim mlijekom se ne treba žaliti, kupit će se drugo, ali neke prilike u životu se jednostavno ne propuštaju jer život nam možda neće pružiti druge takve. Ovo je rizik u koji se možete upustiti, jer tu nećete izgubiti, a možete dobiti mnogo.

Ne bojte se njegove reakcije i ne pitajte se je li on vas imao namjeru ikada zaprositi. Nemojte misliti da će on pristati samo iz pristojnosti i jer ne zna reći ne. Nitko se ne bi obvezao na brak s vama ako to ozbiljno ne misli i ako to doista ne želi.

Brak je lijepa stvar, i ako se partner još nije odvažio na to, ne znači da on to ne želi, stoga nema razloga ako mislite da je on ljubav vašeg života s kojim želite dijeliti dobre i loše trenutke do kraja života da same ne napravite taj korak i zaprosite ga. Možda će biti iznenađen, ali vjerujemo da će pristati, a vi ćete imati dobru priču za vašu djecu i unuke.

IZVOR: Savjetnica.com


Komentari