ŠTO ŽENA TRAŽI OD MUŠKARCA? Frajeri, ovih sedam stvari imajte na umu

Potražila savjete i pomoć na Redditu (FOTO: www.pexels.com)

Muškarci vole taj osjećaj da su potrebni.

Muškarci su s Marsa, a žene s Venere. Tako često izgleda komunikacija, ali i pogled na svijet sa stajališta ova dvs spola. Muškarci tvrde da je ženama nemoguće udovoljiti jer stalno nađu nove zamjerke. Oni hrabriji čak tvrde da ne bi shvatili žene ni za za tri života. Istina je da žene često ne znaju ni same što žele, no ovih sedam stvari im je apsolutno neophodno kada su u pitanju sretna veza i brak.

1. Emotivnost
Ni jedna žena ne želi da se njezin frajer pretvori u ženu kada su u pitanju emocije. One samo žele da pokažete da ih imate, da pokažete suosjećajnost, nježnost i emotivnost, da ste čovjek u ključnim situacijama. Pred ženom nikad nećete ispasti ranjivi ako pokažete emocije, možete biti samo voljeni.

2. Vrijeme
Kada odvojite vrijeme za svoju dragu i kvalitetno ga posvetite samo njoj, to će sigurno znati cijeniti. Zbog toga će se uvijek iznova zaljubljivati u vas jer će znati da je volite i cijenite, i ono najvažnije – da volite provoditi vrijeme s njom.

3. Vjernost
Snaga vaše veze ovisi o njoj. Dovede li se ona u pitanje, sve se ruši kao kula od karata, bez obzira koliko ste dugo gradili to što ste imali.

4. Razumijevanje
Možda ćete često čuti od svoje drage “ti mene uopće ne razumiješ”. To je možda zato što ste je samo površno shvatili, što niste doista razumjeli koliko se loše/tužno/razočarano osjeća u tom trenutku. Ako je vi ne shvatite kako treba, potcijenit ćete njezine osjećaje u tom trenutku i zato će vam predbacivati da je ne razumijete. Razgovarajte s njom i ako nešto niste shvatili, tražite da vam objasni što je to što niste razumjeli.

pixabay.com
pixabay.com

5. Budite njena snaga
Žene vole kada se mogu osloniti na svog muškarca. Kada on za nju predstavlja sigurnu luku kada joj je teško i mentalno i fizički. A s druge strane, muškarci vole taj osjećaj da su potrebni.

6. Iskrenost
Potpuna iskrenost i razgovor o svemu jedini je način da vas dvoje funkcionirate kao jedno i imate potpuno povjerenje jedno u drugo. Čak i bijele laži mogu narušiti ljubavni odnos. To uključuje i one situacije u kojima mislite da je bolje malo slagati nego reći istinu, poput onih kada joj neka odjeća ne stoji ili joj jelo ovaj put nije baš uspjelo.

Shvati li da lažete, mislit će da joj lažete i u svim drugim takvim situacijama. Zato bolje budite iskreni ali i taktični. Ako ne znate kako pristupiti u takvim situacijama, zamislite što biste vi tada voljeli čuti i tako joj recite, piše 24sata.hr.

7. Strast prema životu
Muškarac koji zna što želi od života uvijek je poželjan. Ako se trudi i radi, gradi svoju budućnost i ima viziju što želi od nje, partner je koji zrači samopouzdanjem. Njegova strast u očima postaje i njena strast prema njemu.


Komentari