Ovo su znakovi da vašem muškarcu više NIJE STALO

flickr.com

 

Svakoj vezi je potrebno puno truda i ljubavi s obje strane, kako bi ona opstala.

Da bi veza opstala mora se truditi i jedna i druga strana, no ukoliko vam se čini da u vezi vodite monolog, pročitajte što vam donosimo u nastavku i potvrdite svoje sumnje.

1. Želi vas samo u jednoj stvari

Ako vas vaš muškarac ne želi u svim dijelovima njegovog života, znači da ne misli ništa ozbiljno s vama. Oni kojima je dosta da ste u njihovim životima samo u nekim trenucima, i to baš onda kada je u pitanju seks ili maženje, ne misle s vama na duge staze.

2. Tako blizu, a tako daleko

Ukoliko je vaš muškarac pored vas, a čini se kao da je daleko od vas, znači da će vam to pokazati sa svojim govorom tijela. Muškarci koji nisu prisni uz svoje partnerice, posebno onda kada su u društvu, ustvari ne žele ništa dublje.

3. Odbija druženje s vašim prijateljima

Ako uporno odbija druženje s vašim prijateljima ili obitelji,  znači da se ne želi dublje zavlačiti s vama, nego da mu je dosta samo da ste vas dvoje zajedno i da se volite. Takav muškarac sigurno nema namjeru biti zauvijek s vama.

4. Ne doživljava vas u društvu

Ako skriva nježnost i hladan je prema vama u javnosti, nema očitijeg znaka da ne želi ništa više. Muškarac koji želi svima pokazati svoju ženu i ne srami se pred svima ju grliti i ljubiti, je muškarac koji sigurno želi nešto više i to zauvijek.

Iako nema neke prevelike nauke o tome želi li vas vaš muškarac ili ne, ukoliko primijetite neke od ovih znakova vodite se njima. Znamo da nije lako prihvatiti činjenicu da netko nije onakav kakvim ste ga zamišljali, no, bolje je otići na vrijeme, i svoje srce otvoriti nekome tko će vas zaista usrećiti.


Komentari