OTKRIJTE U KAKVOJ STE VEZI: Ako spavate u položaju ‘žlica’ zaljubljeni ste preko ušiju

www.cafe.hr

Svaka veza je drugačija, a time i posebna, no jeste li znali da položaj spavanja otkriva u kakvoj ste vezi?

Možda položaju spavanja u krevetu ne pridajemo toliki značaj, no on zaista mnogo govori koliko ste bliski s partnerom.

1. Okrenuti ste jedan prema drugome i u položaju “žlica”

Ukoliko spavate na ovaj način očito je kako se jako volite. Ovdje je riječ o najintimnijoj pozi i dokazuje kako ste zaljubljeni preko ušiju. Naime, ovaj način spavanja nije nikako udoban, ali ako vama odgovara ne škodi ništa. Bitno da se uspijete naspavati. Isto vrijedi i za pozu u kojoj su partneri oboje na istom boku, zagrljeni.

2. Svatko u svom položaju

Predstavlja znak opuštenosti kod partnera. Ova poza spavanja uobičajena je za partnere koji se dobro poznaju i koji su zajedno prošli uspone i padove. Ona opisuje veliko povjerenje i poznavanje partnera.

3. Leđa o leđa ali se dodirujete

Iako izgleda kao vrlo hladna poza spavanja, zapravo je riječ o snažnoj intimi. Tek primjetan dodir zapravo označava veliku povezanost i potrebu da budete zajedno. Par se vrlo dobro poznaje, opušteni su te oboje poštuju osobni prostor partnera.

4. Ako je vaša glava na njegovim prsima

Ovakav način spavanja znači da vam je partner glavni oslonac, odnosno glavna utjeha u životu. U ovom položaju spavaju partneri koji su jako emocionalno povezani.

5. Leđa o leđa, ali bez dodira

Ovaj položaj opisuje partnere koji se vrlo dobro poznaju i poštuju. Iako zvuči vrlo hladno, riječ je o stabilnoj vezi u kojoj su se partneri već zasitili stiskanja i maženja te uživaju u svojoj slobodi i svome zasluženom miru.

 


Komentari