O ČEMU FRAJERI NAJČEŠĆE LAŽU: Cure, ovo je 5 muških ‘bijelih laži’

www.flickr.com

Žene znaju da to što im govore nije istina ma koliko se muškarci trudili “uvjeriti” ih u suprotno.

Za žene se kaže da imaju šesto čulo i da su uvijek svjesne kada ih njihovi muškarci lažu. Žene znaju da to što im govore nije istina ma koliko se muškarci trudili “uvjeriti” ih u suprotno. O kojim to stvarima muškarci najčešće lažu? Najbolje je da pročitate na našem popisu, a sigurno ćete se i same prepoznati, odnosno “bijele laži” vašeg frajera.

  • Samo o tebi mašta

Ovu laž su muškarci izgovorili nebrojeno puta, ali moramo priznati i žene. Ponekad u vašem odnosu mašta je dozvoljena i poželjna. Ukoliko ga zamišljate  s više trbušnjaka, jačim rukama, ili on vas s većim grudima, ili pak da ste netko drugi, nikad vam to neće priznati, a ni vi njemu, ali ćete vi bar znati da on vas laže.

  • Ne mogu bez tebe izdržati ni dan

Izgovorit će tu rečenicu u trenu i neće ni trepnuti, a zapravo će u sebi željeti kako bi mu odlično došao dan odmora od vas, vašeg zanovjetanja, problema na poslu, stresnog dana u shoppingu…

  • Nisam odmjeravao drugu ženu

Ovo je definitivno najčešća muška laž. Čak i kada je uhvaćen, muškarac će zatajiti da je proučavao dekolte, stražnjicu i noge druge žene koja je prošla pored vas. Znate li onu poznatu: ” Jel ti vjerueš meni ili svojim očima?”

  • Nisam zapalio cigaretu

Iako ste ga zamolili da više ne puši jer vam smeta dim, a uostalom pušenej nije zdravo. Kada osjetite dim cigarete ili ga pak uhvatite dok puši, on će to zanijekati i nikad vam neće priznati. Naravno tu će odigrati da ste vi krivi i da puši jer mu stvarate pritisak.

  • Nisam zaboravio

Vi znate da je zaboravio, a on uporno ponavlja da nije. Poznato? E pa tako je s većinom, i na kraju će naravno priznati da je zaboravio, ali da to nije njegova krivica nego vaša. Nisu li svi isti?


Komentari