KAKO MU NEDOSTAJATI? Cure, ovo su ‘pokvarene’ ženske taktike koje stvarno pale

Potražila savjete i pomoć na Redditu (FOTO: www.pexels.com)

Potpuno je normalno i donekle očekivano da u vezama, posebno onim dužim, u nekom trenutku dođe period “zasićenja”, ali to nije automatski znak za uzbunu. Neke stvari se daju ispraviti, a evo i kako.

Ako ste u vezi i osjećate da je vaša iskra počela da tinja, nemojte odmah da očajavate. Dajte partneru priliku da se malo potrudi za vas.

Potpuno je normalno i donekle očekivano da u vezama, posebno onim dužim, u nekom trenutku dođe period “zasićenja”, ali to nije automatski znak za uzbunu. Neke stvari se daju ispraviti, a evo i kako:

  • Ispričajte mu kako ste proveli dan
 Jedan od najboljih načina da “natjerate” partnera da mu nedostajete, je da se dobro zabavite bez njega. On želi da bude dio vašeg života i želi da vas učini sretnom, pa će pokušati da pridobije vašu pažnju. Time bi vam pokazao da se možete dobro zabaviti i u njegovom društvu.
  • Nemojte mu biti dostupne u svakom trenutku

Ako vam dečko pošalje poruku, nemojte mu iste sekunde odgovoriti, osim ako je to nužno. Dajte mu malo vremena, neka se pita šta se događa. To će ga još više zaintrigirati. Odgovorite mu tek poslije nekoliko sati jer će tada shvatiti da znate provoditi vrijeme i bez njega.

  • Priuštite mu nezaboravan seks

Vaš će partner biti izuzetno zahvalan ako mu priredite nezaboravnu zabavu u krevetu. Zbog toga će vas željeti još više. Stoga se potrudite, iskoristite maštu i priuštite mu nezaboravan seks koji će dugo pamtiti. Ako vam dečko izgleda nezainteresovano, ponašajte se isto i ostanite ravnodušni. To će zasigurno probuditi njegov interes.

  • Ignorirajte ga

Ako se partner prema vama ponaša hladno, igrajte istu igru. Jednostavno se ponašajte kao da ste previše zauzeti da bi s njim razgovarali. Neka on vama prvi priđe. Ponekad je muškarcima potrebno da sami osjete da im nedostajete.


Komentari