LJUBAVNA VEZA S JAKOM ŽENOM: Ove stvari možete očekivati od njih

Instagram

 Glasne ili tihe, one znaju što žele, odlučne su i vrlo samouvjerene. Ona je pametna, inteligentna i zna što želi.

Iako se često govori kako se muškarci boje jakih žena, upitno je koliko je to zapravo istina, jer velika većina muškaraca to zapravo i priželjkuje. Jake žene koje znaju što hoće, ali i neće, izazov su mnogim muškarcima. Glasne ili tihe, one znaju što žele, odlučne su i vrlo samouvjerene. Ona je pametna, inteligentna i zna što želi. I danas i u budućnosti. Ako ste vi njezin odabir, možete očekivati da će željeti što ljepši život s vama, da će vas voljeti od sveg srca i poticati vas da budete najbolja verzija sebe.

Ovo možete očekivati u vezi s njom: 

1. Nema okolišanja
Ona rješava probleme, izravno, bez okolišanja i to isto očekuje od svog muškarca. Bez uljepšavanja i izmotavanja. Ona želi jasan i otvoren razgovor jer se tako stvari najbrže rješavaju. A ona nema vremena. Srce kaži u čemu je problem i riješit ćemo ga.

2. Ona nije tip za poruke
Preko poruka ćete se čuti tek toliko da se čujete, ali većina komunikacije i dalje će se odvijati preko telefona ili uživo.

3. Zaboravite na igrice s ljubomorom
Želite li je učiniti ljubomornom slikama s bivšom na društvenim mrežama – odustanite. Ova žena je sigurna u sebe i zna s kakvim tipovima (ne)želi biti. Ako će biti s vama, posvetit će se vama u potpunosti i to isto očekuje i od vas. Ona ne voli igrice niti joj treba muškarac da potvrdi njezinu važnost.

Instagram
Instagram

4. Ćaskanje je rijetkost
S njom očekujte razgovore o važnim temama. Ona može biti vrlo opuštena i ležerna, ali i dalje joj se neće dati pričati o glupostima.

5. Od vas očekuje odlučnost
Ovakva žena vjerojatno radi odgovoran posao na kojemu svakodnevno mora donositi bitne odluke. Od nje nemojte očekivati riječi “ne znam gdje bi večeras, što ti misliš?”. Ona zna što želi i želi da vi znate što hoćete.

6. Nepoštovanje neće podnositi
Netko tko se prema njoj ne odnosi s poštovanjem i nije dobar prema njoj, brzo će kod nje postati bivši. I ne samo kod nje, već i kod velike većine žena.

Instagram
Instagram

7. Držite se dogovora
Ako ste rekli da ćete nešto učiniti, ona očekuje da poštujete svoj dio dogovora i da ga ispunite.

8. Ova žena će vas konstantno motivirati
Njezina pokretačka snaga je zarazna. Ona je puna energije, zna što želi, ima svoje ciljeve i voli uživati u životu. S njom ne možete sjediti na klupi.

9. Ako vas izabere, odana vam je u potpunosti
Snažne žene su odane. Budući da stoje iza svojih principa i vrlo dobro znaju zašto su izabrale svog partnera, bit će mu puna podrška u svemu i vrlo lojalne. Na nju ćete se moći osloniti u svakom trenutku. No vjerojatno će tražiti istu strastvenu podršku i s druge strane.

Instagram
Instagram

10. S njom ćete puno toga proći po prvi put
Prije nego vas je upoznala, ona je razvila svoje interese i hobije. Također, vrlo dobro zna što sve želi raditi u budućnosti, a budući da i vas želi tamo, očekujte i nova zanimljiva iskustva.

11. Nikad vam neće biti dosadno
Ona je uvijek u pokretu, pa čak i kad se odmara na kauču, razmišlja što će sljedeće učiniti. Za nju je najdosadnija stvar ne raditi ništa.

12. Očekujte da će vam biti odličan partner i stvoriti divan život
Snažna žena je prije svega motivirana, inteligentna i ambiciozna. Ona uvijek želi dalje. Nešto novo. Naprijed. Ako ste vi isti takvi, onda je imati takvu ženu uz sebe poput jackpota na lotu. Dijelite iste želje i imate ista očekivanja od života. Ovakva žena je i u ljubavi duboka i voljet će vas iz sveg srca, piše 24sata.hr.


Komentari