HOĆEŠ LI SE UDATI ZA MENE? Pogledajte, što se događa sa srcem kad treba ‘kleknuti’ (VIDEO)

www.youtube.com

Fantastičan video koji pokazuje što muškarčevo srce prolazi tijekom zaruka.

Slatke brige svakog muškarca kada treba zaprositi djevojku nisu niti odabir mjesta ili način na koji to izvesti, već kako to preživjeti. Što se zbiva sa srcem tog sretnika koji se sprema na čin prošnje, sada imamo priliku i vidjeti.

Jedan od korisnika Reddita nosio je monitor za mjerenje otkucaja srca na spoj na kojem je odlučio zaprositi svoju djevojku. Bili su u Rimu, i odveo ju je prvo na sladoled. Sve je trajalo 40 minuta, ali u videu je skraćena verzija od minutu i pol.

Otkucaji srca su se kretali od 80 do 90-ak dok su šetali skupa. Kupili su sladoled i on se malo smirio. Otkucaji su mu tada pali na 80-ak u minuti.

Znao je da se trenutak prosidbe bliži i srce je opet počelo brže kucati. U vrijeme neposredno prije prosidbe kada je ponovio riječi u glavi otkucaji srca dosegli su vrhunac – 130 u minuti. Postavio je pitanje i srce mu je i dalje jako tuklo – oko 112-115 otkucaja u minuti.

Čim je odabranica pristala, srce mu je još kratko zatitralo i potom su se otkucaji naglo smanjili. Osjetio je olakšanje, sreću i smirenje. Srce je kucalo 81 put u minuti ubrzo nakon što su sjeli na klupu.

Izvor


Komentari