Kozmo organizirao akciju ‘Daruj i ti bubamaru za sreću’ u suradnji s Klubom roditelja nedonoščadi ‘Palčići’

Povodom obilježavanja svoje 10. godišnjice, drogerija Kozmo je u suradnji s Klubom roditelja nedonoščadi “Palčići” organizirala humanitarnu akciju “Daruj i ti bubamaru za sreću”. Ovom akcijom Kozmo je pozvao svoje kupce da u periodu od 8. lipnja do 7. srpnja kupnjom bubamare na simboličan način pomognu radu Kluba te tako olakšaju borbu djece Palčića.

Naime, sav prikupljeni iznos od 155.370,66 kuna ovaj petak, 31. srpnja, u prostorijama Kluba u ime Kozma predao je direktor Nenad Mršić i tom prilikom zahvalio svim kupcima. “U Kozmu smo iznimno ponosni na uspjeh ove akcije kojom su još jednom pokazali da zajedničkim snagama mogu učiniti razliku te ovim malim borcima i njihovim roditeljima olakšati svakodnevnu borbu”.

“Beskrajno smo zahvalni sto je Kozmo prepoznao naš rad te nam se pridružio u borbi za najmanje heroje. Hvala od srca svim kupcima koji su kupnjom bubamara prikupili ovaj impozantan iznos i dali nam krila za dalje. Najveća nagrada svima nama neka bude radostan osmjeh i sretno djetinjstvo naših Palčića”, rekla je Željka Vučko koja je u ime Kluba preuzela donaciju.

 


Komentari