FOTOGRAFIJA KOJA JE PODIJELILA JAVNOST: Predivno ili odbojno?

Ovo je još jedna od onih fotografija koja je podijelila javnost, neki se dive dok drugi tvrde – ovo je odbojno.

Jedna se majka fotografirala sa svojim mališanom i to pokraj svog ožiljka koji joj je ostao od carskog reza. Ovakve fotografije vrlo su rijetke, a među javnosti su izazvale prave podjele: dok se jedni dive, drugi tvrde kako je ova fotografija neprimjerena. Moramo priznati kako smo među onima koji su ostali oduševljeni ovim prekrasnim prizorom majke i djeteta, a vi?

Fotografija je objavljena na službenim Facebook stranicama časopisa Mama i beba. 

”Zena je zeni najgori neprijatelj! Strasno kakve komentare mozete pisati! Isto kao kad netko objavi sliku kako doji! Prestrasno! Zena se slikala i objavila, pa sta! Kome se ne svida neka preskoci! Gotova stvar! Zasto se slikala? Njezina stvar! Mozda ima potrebu ovjekovjeciti svoj porod”


”Šta internet učini od čovijeka.Ne osuđujem nikog svatko ima pravo objavljivat što god hoće al ipak neke stvari trebaju ostat iza četiri zida.Fotografije objavljivane dok se doji ili ovako nešto previše su intimne za moj ukus to je nešto što bi ja ipak zadržala za sebe s obzirom da dans ima pre više bolesnih umova na internetu i takve slike se lako mogu zloupotrijebit”

”Predivna! Mama i beba su anonimni, isto tako se niti ne vide njihova lica.. pa je malo smiješno da o intimnosti i privatnosti pišu oni koji fotografije svoje djece stavljaju na fb, pod punim imenom i prezimenom i pod opciju javno…”

11863300_904310639640820_1119129004571933940_n

 

Komentari

loading...
-->