(FOTO) Prava ljubav: Magdalena i Vladimir skupa su već 65 godina i još uvijek su djetinje zaljubljeni

FOTO: čitateljica

U moru crnih vijesti, jedna ovakva daje nadu da još uvijek u svijetu ima više ljubavi nego mržnje.

Jedna od naših čitateljica u inboks nam je poslala fotografije koje su nas razoružale. Naime, njezini baka i djed, Magdalena i Vladimir ovog vikenda proslavili su 65. godišnjicu braka.

“Ako vam bude mozda usfalilo pozitivnih vijesti, moji deda i baka Vladimir i Magdalena su proslavili 65.godišnjicu“, započela je.

FOTO: čitateljica
FOTO: čitateljica

I nakon više od šest desetljeća ovaj par si međusobno čuva leđa, i jedno drugom podmeću svoja pleća kada je teško. Kada je, pak, dobro i dalje jedno drugome upućuju tople poglede pune ljubavi i osmjehe koje samo njih dvoje znaju pročitati.

“Zbog njih mi mlađi još uvijek vjerujemo u ljubav”, napisala je naša čitateljica i osvojila nas.

FOTO: Čitateljica
FOTO: Čitateljica

A zbog tih mlađih ovaj ljubavni par još uvijek vjeruje u zezanciju koja ih pomlađuje iznutra više nego što bi to učinila ijedna injekcija botoksa. Zbog tih mlađih ni Magdaleni ni Vladimiru nisu strani ni selfiji ni “duck faceovi”.

FOTO: Čitateljica
FOTO: Čitateljica

I dragi čitatelji, možda se sada pitate zašto ovim malim-velikim ljudima posvećujemo ovoliko prostora. Zato jer možemo i zato jer su oni to zaslužili i svi vi zaslužili ste znati da ovako velika ljubav još uvijek postoji. I ovaj ljubavni par kojeg veže neka tajna veza svima nam može poslužiti kao primjer kako voljeti one koji nas odluče držati za ruku do kraja života.

Ne sumnjamo da se feštalo kak spada, jer ovako nešto zaista vrijedi proslaviti, a mogli bismo od njih i nažicati koji savjet za dug i stabilan brak.

>>> Najiskrenije ljubavno pismo oduševilo tisuće ljudi

>>> NAJVEĆA ZAGREBAČKA LJUBAVNA PRIČA: Na današnji dan rođena je Ljerka Šram

>>> NEK ŽIVI LJUBAV! Mladić zaprosio djevojku na Zrinjevcu ispod milijuna lampica (FOTO)


Komentari