(FOTO) Model Robert Bojanić: “Najradije bi snimio modnu kampanju sa Severinom”

Mladi model Robert Bojanić ističe se svojim pomalo egzotičnim izgledom što je vrlo brzo prepoznao modni svijet i tako je započeo svoju karijeru.

Osam godina se aktivno bavio plesom, a onda je svoju ljubav pretočio u modeling. Iako je u plesu bio genijalan, te su ga prozvali “porečkim Billy Elliotom” odlučio je promijeniti karijeru i već na prvom castingu je briljirao. Iskoristili smo priliku da izmijenimo dvije tri s Robertom koji nam je otkrio nešto više detalja o sebi.

Robert se počeo baviti modelingom prije godinu dana, kada je otišao na prvi casting za “Elite Model Look”, ondje su ga zapazili i uzeli u svoju agenciju.

Kako si za sada zadovoljan situacijom u Hrvatskoj što se tiče tvoje profesije?

Za sada je sve ok, kratko sam model ali do sada mi je sve dobro, mislim moglo bi se definitivno organizirati više revija jer ih stvarno malo ima, ali sve ostalo mi je ok.

Koji je bio tvoj prvi angažman u poslu?

Moj prvi angažman/snimanje bio je za modni časopis Grazia, stvarno jedno lijepo iskustvo, tu sam prvi put osjetio kako je to biti model. Ekipa je bila super, fotografirala me fenomenalna fotografkinja Jelena Balić, a za stajling se pobrinuo odličan stilist Petar Trbović, sa mnom je snimala i Laura Bračun koje je također narančaste kose poput mene, tako da je cijela stvar ispala jako zanimljivo.

Screenshot_2017-08-22-19-11-46-1

Ističe kako mu je najdraži posao do sada bio snimanje kampanje za Arena Centar, a na pitanje kako to da je nakon 8 godina napustio ples zbog modelinga spremno je odgovorio:

Ja kažem sve se to spontano dogodilo. Inače dolazim iz Poreča, tamo sam stvarno bio poznat i jedini plesač, te su me prozvali “porečkim Billy Elliotom”! Tu je bilo nastupanja po cijeloj zemlji i susjednim državama, putovao sam na razna natjecanja, igrao u predstavama, i onda nakon 8 godina svega toga, došlo je do zasićenja. Ples me sve manje počeo zanimati i htio sam promjenu. Onda sam se doselio u Zagreb i jednog dana mi je došla poruka od sestre Nine, da se prijavim na natječaj “Elite Model” i tako je sve počelo. Baš mi je dobro došla ta promjena, ali svakako će mi plesna karijera ostati u jednom predivnom sjećanju.

Da možeš birati s kim bi najradije snimio modnu kampanju ili modni editorial?

To bi svakako bila Severina hahaha, ona mi je predobra, izgleda predivno a i kao osoba je super ili s Ninom Morić. A od stranih zvijezda bi to bila Cara Delevigne i Justin Bieber.

Jesi li zaista jedini model s narančastom kosom na Balkanu, kako pišu svi mediji?

Pa jesam, stvarno do sada nisam vidio niti jednog narančastog manekena, jako mi imponira što su me mediji tako prozvali. Cura ima više, ali od dečkiju sam ja trenutno jedini.

Screenshot_2017-08-22-19-12-54-1

Slijedi nekoliko brzopoteznih pitanja za Roberta kako bi ga malo bolje upoznali.

Omiljeno mjesto u Zagrebu i zašto?

Jarun, volim ga jako, uživam u šetnjama oko njega i volim gledati one predivne bijele labudove, ima tu jednu svoju čar.

Imaš li neki hobi?

Veliki sam glazbofil i filmofil.

Omiljeni bend?

Pet Shop Boys i Queen.

Omiljeni film?

Drvo života.

Omiljena hrana?

Lazanje.

Omiljeno piće?

Martini ili fino bijelo vino.


Komentari