DIRLJIVO PISMO DJEDU BOŽIĆNJAKU: Dječak Gabrijel ima najljepšu želju na svijetu (FOTO)

Približava se po mnogima najljepše, ali i najtužnije doba godine.

Na ulicama grada rasprostranjene su šarene kućice koje nude bogatu ponudu jela i pića. U ovo doba godine u zraku je slavljenička i obiteljska atmosfera, a Zagreb je tako divno ukrašen, bajkovit i čaroban. Svi se fotografiraju, idu u šetnjicu, piju kuhano vino i uživaju u idiličnom predblagdanskom ugođaju. Međutim, za neke je to pomalo gorko i sjetno vrijeme, vrijeme kada pokušavaju sakriti tugu i neimaštinu te svojoj obitelji, a ponajviše djeci omogućiti ono što drugi imaju..

9727
Sitana Omer

Brojna dječica već polako smišljaju pisma za Svetog Nikolu, a roditelji se bacaju u veselu i šarenu kupovinu. Kreativni mališani pišu pisma i hvale se kako su cijele godine slušali mamu i tatu te bili jako, jako dobri.

12277149_194798227523450_1174949101_n
Facebook

No, ne i Gabrijel. On je napisao poruku od koje se na rubu oka stvara suza. Dječački, ali toliko iskreno i toplo poručio je Djedu Božićnjaku da on ne treba ništa i da poklone odnese siromašnoj djeci.


Ne sjećam se kad sam pročitala nešto toliko lijepo i pozitivno, posebno sad kad smo okruženi brojnim pesimizmima i lošim događajima. Dragi Gabrijel, na tebi i djeci koja tako razmišljaju leži budućnost cijelog svijeta, vjerujem da ćeš i kad odrasteš ostati tako divan i inspirativan čovjek i mi tebi želimo blagoslovljen Božić.

>>>NA PRIČU BAKE MARIJE NISMO MOGLI SAKRITI SUZE Evo zašto je baka osvojila srce Zagrepčana (FOTO)

>>>PRIZOR KOJI SLAMA SRCE ‘Veličina srca nije proporcionalna dubini novčanika’ (FOTO)

Komentari

loading...