ČISTA KAO SUZA: Uz ove trikove vaša će kupaonica zablistati, a ogledala se više neće magliti (VIDEO)

Flickr

Prljava kupaonica svačija je noćna mora.

Kupaonica je jedno mjesto u kući koje bismo uvijek mogli “glancati”. Taman kad operemo tuš-kabinu netko će doći i ponovo je smočiti, fuge ćemo ribati satima, a vrlo brzo ponovo će se pojaviti plijesan. Poslu nikad kraja, a kamenac uopće nećemo spominjati.

Baš zbog toga smo za vas pronašli nekoliko trikova koji će ovaj omraženi posao olakšati i u ubrzati, a vjerojatno ćete i uštedjeti koju kunu.

Ako kroz vašu glavu od tuša voda sve slabije teče, vrlo je vjerojatno da se na njoj nagomilao kamenac. To čete riješiti tako što ćete ju potpiti u zdjelu punu octa na dva sata. Poslje samo propustite vodu kroz nju i to je to. Bez puno muke.


Žuri vam se na posao, a majicu niste stigli ispeglati? Nema problema! Samo ju objesite negdje u kupaonici dok se tuširate, vruća para će ju ispeglati dok vi izađite iz kade.

A kako spriječiti ogledala da se zamagle? Jednostavno, samo ih prebrišite pjenom za brijanje.

Ručnike uvijek lijepo složite, ali ako želite neki iz sredine hrpe ovi na vrhu uvijek padaju i sav trud bio je ni zašto. U videu pogledajte kako ih uredno složiti, a da uvijek budu pri ruci i da ne padaju s police.

>>> POMOĆ U KUĆI: Evo kako s tri sastojka očistiti WC školjku

>>> BRZO I UČINKOVITO: Evo kako očistiti fuge u kupaoni s dva sastojka koja sigurno imate u kući

Komentari