Čisti veš, duga ljubav: Zagrebačke samoposlužne praonice rublja

FOTO: Max Pixel

Kvar perilice ili čak neimanje perilice mogu za građane, posebno turiste, predstavljati poveći problem jer – gdje obrati svo silno rublje?

Zagreb već godinama ide u korak sa svjetskim metropolama pa tako obiluje brojnim samoposlužnim praonicama rublja kojima su, izgleda, Zagrepčani prilično zadovoljni.

Dosadašnja iskustva pokazala su da su usluge praonica rublja ne samo potreba, već i nužnost koja građanima i turistima pruža potreban servis pranja i peglanja odjeće, a iznajmljivačima bitno smanjuju troškove pranja i održavanja.

FOTO: Facebook / Veš4Keš
FOTO: Facebook / Veš4Keš

Pokvarila vam se perilica ili istu uopće nemate? Ako želite oprati deke, poplune ili temeljito istrijebiti dlake kućnih ljubimaca s vašeg kućnog tekstila, ova lokacija nudi rješenje za sve probleme, a već je više od 2 godine omiljena samoposlužna praonica rublja Zagrepčanima i Zagrepčankama.

U samouslužnoj praonici rublja je odlično. Sat vremena na miru sa sobom i knjigom, sve miriši, bubnjevi se hipnotički okreću i zuje. 30 kn pranje + sušenje + mir.
Osim što je povoljno u ugodnom ambijentu, imaju posebnu mašinu za stvari koje su vam odlakavili ljubimci + jesenas su se prvi bili javili da besplatno peru i suše stvari za izbjeglice“, kazala je Sanja u svojoj recenziji.

FOTO: Facebook / Veš4Keš
FOTO: Facebook / Veš4Keš

lavadero

Kada se sezona mijenja svi muku mučimo s premještanjem odjeće, deka, popluna i ostatka sadržaja ormara na neko drugo mjesto. Ako vam ovakve situacije stvaraju stres, Lavadero samoposlužna praonica rješenje je za Vas jer nećete morati brinuti stane li vaš zimski poplun u perilicu. Osim ovakvih scenarija, borba s rubljem je svakodnevna. Kada napokon pomislite da ste sve oprali – nekim čudom košara za veš je već puna.

Budimo realni, rublje iziskuje mnogo vremena – pranje, sušenje, peglanje, slaganje… a postoji mnogo jednostavnije rješenje: U samoposlužnoj praonici rublja Lavadero možete sami oprati i osušiti svoje rublje, na vrhunskoj i profesionalnoj opremi. Lavadero također nudi i usluge uslužne praonice, gdje možete ostaviti svoje prljavo rublje, a po dogovoru preuzeti čisto i ispeglano, uz mogućnost dostave. Pranje i glačanje vrši stručno osoblje.

  • Laundry Lounge (Heinzelova 60) – dizajnerska samoposlužna praonica, opremljena najmodernijim LG uređajima.
    Nakon dužeg istraživanja vlasnica praonice, Adriana Filipan Dobrić uvjerila se da su LG aparati najbolji izbor za ovu vrstu usluge i to je bio prvi korak prema franšizi, a sve ostalo odradila je tvrtka Bijeli svijet, davatelj franšize za Hrvatsku.

Praonica koja će vas svakako privući veselim bojama i ugodnom ambijentu u Mesničkoj ulici 5.

Odlično mjesto sa brzom i kvalitetnom uslugom. Izuzetno pristupačne cijene za super deterdžent i omekšivač. U ponudi je free wifi, mjesto za ispijanje kave i čitanje časopisa, a samo par minuta pješke i sam centar grada! Sigurno ću doći ponovno!” kazala je Sara u svojoj recenziji, a nerijetko oduševljavaju i strance.

  • SAMOPOSLUŽNA PRAONICA RUBLJA KVAČICA (Prečko 35) – Građani kažu da ih je ova samoposlužna praonica osvojila brzinom, kvalitetnom, ljubaznošću, kao i razumnim i prihvatljivim cijenama.
  • Operi Osuši samouslužna praonica rublja (Pakoštanska ulica 3) – Samouslužna praonica građanima se sviđa zbog čistoće, ugodnosti i pristupačnosti usluge.
  • MacLaundry praonica rublja (Petrova ulica 97)Čist veš, duga ljubav!
  • SpeedQueen Praonica Rublja (Ozaljska ulica 44)
  • Laundry room (Ulica Petra Berislavića 14)
  • Praonica rublja Lavadero d.o.o. (Maksimirska cesta 44)
  • Super Clean – Kemijska čistionica i praonica rublja (Ulica Andrije Kačića Miošića 12A)
  • Q Laundry
  1. Q-Laundry – Ozaljska 44, Trešnjevka, Zagreb
  2. Q-Laundry –Zagrebačka cesta 210, Rudeš, Zagreb
  3. Q-Laundry –Branimirova 65, Branimirova tržnica, Zagreb
  4. Q-Laundry – Zagrebačka cesta 64, Velika Gorica
  5. Q-Laundry – Avenija Dubrava 200, Zagreb


Komentari