Uzbudljiv vikend u BBF-u: Novi val party petkom, Skunk Anansie tribute u subotu

BBF

Zavirite u vikend program koji donosi Bikers Beer Factory.

Zadnji petak u travnju rezerviran je za nešto sasvim atipično za Bikers: prvi ćemo put imati Ex-Yu/Novi val party.

17992234_10156750226427228_3020733333538912398_n
BBF

A takav će nam tulum pripremiti grupa LUCKY DAY koja ovim gostovanjem u Bikersu nastavlja sa serijom koncerata po zagrebačkim klubovima i izvodi najbolje i najveće hitove pop rocka, od vremena bivše Juge pa sve do danas.

S.A.R.S., DUBIOZA KOLEKTIV, BIJELO DUGME, HLADNO PIVO, PSIHOMODO POP, PRLJAVO KAZALIŠTE, EKV, BAJAGA, KAWASAKI TRIP, HAUSTOR, LET 3, URBAN, MAJKE, AZRA, ĐAVOLI, RIBLJA ČORBA, DINO DVORNIK…samo su neki od izvođača koji će se naći na repertuaru.

Osim toga, za one kojima treba malo više konkretnih infosa: band LUCKY DAY je autorski/cover band s tendencijom na hedonizam koji se trenutno nalazi u studiju i priprema svoj prvi album za diskografsku kuću Campus. Autorske su pjesme vrlo šarolike i njima bend njeguje tzv. Balkanski zvuk, od žestokih i milozvučnih gitara do ciganskih truba i neizostavne harmonike.

BBF
BBF

Prvi put nam u Bikers stižu Charlie’s Flaw i zato jednako tako prvi put možete slušati Skunk Anansie tribute.

Bend čine iskusni glazbenici iz poznatih i manje i više poznatih bendova (Markiz, Singles, The Real Thing….)

Članovi su: Ines – vokal, Neven – bas, Ozren – bubnjevi, Dalibor – gitara

Svira se repertoar Skunk Anansieja iz svih njihovih faza tj. albuma u originalnim aranžmanima tako da će ljubitelji benda, a i oni koji toliko ne poznaju opus, a vole žestoku svirku, doći na svoje.

I nešto sasvim novo za BBF: uz program Skunk Anansie tribute bend prvi put predstavlja i druge covere koje će izvesti u zasebnom setu, a bit će tu Garbage, Guano Apes, Alanis Morissette i puno toga drugog.

Vidimo se!


Komentari