Ne propustite odlične kazališne predstave u Sceni Ribnjak

I ovaj vikend vas u Sceni Ribnjak očekuju odlične predstave!

Kulturno se uzdignite i razveselite svoje mališane!

  • Subota, 25. 03. u 11 sati
    Zvonimir Balog: Ljubiti, samo ljubiti/Teatar Poco Loco&Scena Ribica
    Scena Ribnjak

Predstava Ljubiti, samo ljubiti namijenjena je djeci od 4 do 10 godina, a nastala je kao koprodukcija Teatra Poco Loco i Centra mladih Ribnjak.

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac. Sigurno se pitate kako je to moguće?!
Puža igra Bruno Kontrec, Ružicu Maja Katić, prema motivima iz priča Zvonimira Baloga, a sve pod budnim okom redateljice Renate Carole Gatice.

  • Nedjelja, 05. 03. u 10:30 i 11:30
    Teatar Poco Loco: Priča mi se priča
    Palčica
    Scena Ribnjak

“Priča mi se priča” jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.

>>> LUCKASTI SU I VJERUJU U ČAROLIJU KAZALIŠTA: Otključajte maštu i s njima ćete začas uploviti u svijet bajki (FOTO)

u agoniji 2

  • Nedjelja, 26. 03. u 20 sati
    Miroslav Krleža: U agoniji
    Scena Ribnjak

Predstava “U agoniji” nastala je po tekstu Miroslava Krleže kao autorski projekt Nele Kocsis, Ozrena Grabarića i Darka Stazića. Predstava je rezultat suradnje PUK – Putujućeg kazališta i Centra mladih Ribnjak – Scena Ribnjak.

Za scenografiju je zaslužna Petra Kriletić, kostimografiju Marita Ćopo, a autor videa je Filip Šovagović.

Igraju: Nela Kocsic kao Laura Lenbachova koja je za ovu ulogu osvojila Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji glavne ženske dramske uloge, Ozren Grabarić kao dr. Ivan Plemeniti Križovec, a Darko Stazić utjelovio je lik Baruna Lenbacha.

>>> STAZIĆ UOČI PRETPREMIJERE NOVE PREDSTAVE: ‘Društvu nedostaje te svijesti koliko su obrazovanje i kultura važni’

[box type=”success” align=”” class=”” width=””][/box]Osvojene nagrade – Nagrada hrvatskog glumišta Neli Kocsis za najbolju žensku ulogu Laure Lenbachove; Nagrada Fabijan Šovagović Neli Kocsis za ulogu Laure Lenbachove; Nagrada Veljko Marinčić Ozrenu Grabariću za ulogu dr. Križovca na 23. Međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci; Nagrada Veljko Marinčić Neli Kocsis za ulogu Laure Lenbachove na 23. Međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci.

Rezervacije i dodatne informacije moguće su na broj 01/4814-719 ili na [email protected].


Komentari