ZIMSKO PLIVALIŠTE MLADOST OTVARA SVOJA VRATA: Evo kada će raditi i na što trebate obratiti pozornost!

Foto: Mladost

Najstarije zagrebačko zatvoreno plivalište Zimsko plivalište Mladost u srijedu, 15. rujna 2021. godine, otvara svoja vrata građanima nakon završetka energetske obnove objekta kojom kojom se postigla ušteda toplinske energije te je smanjena emisija CO2.

Projekt energetske obnove zgrade Zimskog plivališta Mladost provodio se prema Ugovorima o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. sklopljenih s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te je sufinanciran i proveden u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.–2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Do ponedjeljka će bazen raditi samo za građanstvo i to radnim danom od 06.00 do 14.00 sati te vikendom od 09.00 do 17.00 sati. Detalje radnog vremena pronađite ovdje.

Svi korisnici i dalje su dužni pridržavati se važećih epidemioloških mjera koje su na snazi u Republici Hrvatskoj, poručuju iz ustanove Upravljanje sportskim objektima pod čijim se ravnanjem nalazi ZP Mladost.

Propisane epidemiološke podrazumijevaju:

obavezno upisivanje u evidencijske liste (ime, prezime, broj telefona, vrijeme dolaska),
dezinficiranje ruku na ulasku u objekt
nošenje maski za lice u svim prostorima objekta osim tijekom aktivnosti u bazenu
mjerenje tjelesne temperature (korisnicima s tjelesnom temperaturom iznad 37,2 ˚ C neće biti dozvoljen ulazak na objekt)
obavezno pridržavanje propisanog razmaka od najmanje 2 m
obavezno tuširanje prije ulaska na prostore bazena i prolazak kroz predbazen za pranje nogu

K tome, maksimalni broj korisnika je određen prema kvadraturi objekta i ograničen na 50 osoba, a sanitarni sat je svaki dan od 13.30 do 14.30 sati.


Komentari